Miss Bum Bum propjevala o seksi porukama koje joj Ronaldo šalje

Foto: Instagram

ERIKA CANELA dobila je 2016. godine titulu najbolje guze na svijetu, a ovih je dana digla veliku prašinu nakon što je poslala screenshotove poruka na Whatsappu časopisu TV 7 Dias koje je izmjenjivala s nogometašom Cristianom Ronaldom, prenosi Mirror.

20-godišnjakinja je otkrila da ju je nogometaš koji je u vezi s Georginom Rodriguez pozvao na spoj, točnije "kod njega doma". Erika je dalje rekla kako joj je u nedjelju, 25. ožujka poslao i auto koji ju je trebao pokupiti, no kako je imala problema s telefonom zakasnila je na dogovor.

"To jutro poslao mi je poruku kako bi se ispričao što je noć prije zaspao dok smo se dopisivali. Tad me pitao želim li vidjeti njegovu kuću", rekla je Erika.

"Kasnije me čekao u autu ispred hotela i nakon što sam zakasnila bio je jako ljut. Ušla sam u auto i malo smo popričali, ali bio je jako bezobrazan i to mi se nije svidjelo. Rekao je kako ima malo vremena jer ima druge obveze", ispričala je Miss BumBum.

"Rekla sam mu kako ja nisam 'žena za 15 minuta' i vratila se u svoj hotel. Htjela sam izaći s njim, ali on me je samo htio iskoristiti kao objekt", dodala je.

Ronaldo se još nije oglasio na Erikine izjave, a poznato je kako je u dugoj vezi s Georginom Rodriguez koja mu je velika podrška na svim njegovim utakmicama.


 

 

Pročitajte više