MISS INDEX Christina Zwicker je i ove godine najljepša Hrvatica po vašem izboru

Foto: Instagram

CHRISTINA ZWICKER najljepša je Hrvatica 2022. po izboru čitatelja Indexa. Christina je drugi put zaredom ponijela ovu titulu, što je dosad uspjelo samo Franki Batelić i Antoniji Mišuri Sandrić.

20-godišnja gimnastičarka ne krije oduševljenje obranom prošlogodišnje titule. "Nisam očekivala ponovnu pobjedu. Ove godine, kao i prošle, bilo je jako puno lijepih cura i nisam očekivala da će čitatelji ponovno odabrati mene", skromno nam govori Christina.

Ipak, smatra da je njena najveća prednost prirodan izgled. "Mislim da sam čitatelje osvojila time što sam prirodna. Ne volim previše šminke niti sređivanja i filtriranja sadržaja koji objavljujem na društvenim mrežama", smatra.

Pitali smo je i koliko je prošlogodišnja pobjeda utjecala na nju. "Još uvijek sam ista Christina, studentica i gimnastičarka... Samo me ljudi ponekad znaju zaustaviti na ulici i pitati 'jesam li ja ona cura s Indexa'", smije se.

"Želim se zahvaliti čitateljima na glasanju i želim svima puno zdravlja, sreće i veselja u nadolazećoj 2023. godini", poručila je.

Pobjedu je odnijela uvjerljivo, s prosječnom ocjenom od 3.9, koju je dobila zahvaljujući više od 12 tisuća glasova. Drugoplasirana je bila manekenka Pavla Predović, dok treće mjesto dijele Helena Livaković i Ana Maria Marković.

20-godišnja Christina velika je nada hrvatskog sporta. Članica je ZTD-a Hrvatski sokol iz Zagreba. Gimnastikom se bavi od četvrte godine, a 2020. godine pomela je konkurenciju na Svjetskom kupu u Mađarskoj.

15. izbor za najljepšu Hrvaticu

I ove godine veoma ste se angažirali oko našeg izbora i hvala vam na tome. Finalni krug izbora pregledali ste više od 95 tisuća puta, a pojedinačno vas je glasalo preko 16 tisuća. Polufinalni krug pregledali ste skoro 200 tisuća puta.

Ovo je bio 15, izbor za Miss Indexa, a Christina je deveta Hrvatica koja nosi ovu titulu. 

Franka Batelić je titulu Indexove najljepše Hrvatice odnijela dva puta, baš kao i Lana Jurčević. Antonija Mišura na vrh se popela čak četiri puta. Bile su tu i Vanja Halilović, Lidija Bačić i Ecija Ivušić, a sve je počelo s Barbarom Radulović koja se 2007. godine upisala u povijest kao prva Indexova najljepša Hrvatica.

Glumica Tara Thaller tu je titulu odnijela 2019. godine, dok je prošle godine također slavila prekrasna Christina.

Naš prošlogodišnji intervju s njom možete pogledati ispod.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.