Miss Meghan stigla u Hrvatsku i zabavila se na partyju posvećenom cipelama

JEDNA od najpoznatijih stručnjakinja za cipele, Meghan Clery jučer je posjetila Hrvatsku. Iako se mnogi iznenade kada čuju da takvo nešto postoji, žene koje vole imati dobar par štikli u ormaru zasigurno su čule za Miss Meghan koja je sinoć u klubu Ritz poznatim Hrvaticama objasnila gdje je nastala njezina ljubav prema cipelama te im podijelila nekoliko savjeta vezanih za obuću.

Osim što je napisala nekoliko knjiga, Meghan radi kao glasnogovornica i konzultantica za renomirane svjetske brandove. Gostovala je u raznim televizijskim i radijskim emisijama gdje je dijelila stručne savjete i mišljenja o obući. Osim druženja s hrvatskim celebrityjima u noćnom klubu, Miss Meghan će danas prošetati zagrebačkom špicom na kojoj će snimiti prilog za svoju emisiju.

Osim knjige koja je namijenjena ženama, Miss Meghan je počela pisati savjete za muškarce

Također će gostovati u trgovinama "Transpot Footwear" gdje će dijeliti savjete i komentirati stil Hrvata i Hrvatica. Osim svoje knjige knjige "The Perfect Fit: What your shoes say about you" koja je čak prevedena na hrvatski jezik, Miss Meghan je počela pisati i knjigu namijenjenu muškarcima u kojoj će baš kao i u onoj prvoj namijenjenoj za žene obraditi teme vezane isključivo za obuću.

Kao što je to bilo za očekivati sinoć su se u klubu Ritz okupile i brojni hrvatski celebrityji među kojima je bila i voditeljica Lana Baneli, manekenka Jelena Glišić, bivša Miss Hrvatske Maja Cvjetković, Antea Kodžoman te modni dizajner Ivica Skoko.

A.M.
Foto: Igor Sambolec/Cropix

Pročitajte više