Miss Rumunjske želi prodavati satove, a Miss Škotske igra golf

Predstavljamo vam sljedećih pet Missica koje će se za dva dana u Johannesburgu boriti za titulu najljepše.

Marta Ferreira Cadilha

Lijepa Miss Portugala (naslovna slika lijevo) ima 23 godine i ne govori strane jezike. Obožava sport i bavi se atletikom, vožnjom u kanuu i nogometom. U atletici je posebno uspješna te je sa 17 godina pobijedila na juniorskom atletskom prvenstvu. U životu se vodi motom "Ne postoje slučajnosti".

Jennifer Colon Alvarado

Dvadesetjednogodišnja Miss Portorika studira arhitekturu. Zanima ju povijest umjetnosti i dizajn, a u slobodno vrijeme igra odbojku, svira klavir i slika. Voli duge šetnje sa svojim psom, obožava čokoladu i čaj. Njen moto je: "U životu nije najvažnije pasti, nego dići se i nastaviti dalje".

Loredana Salanta

Sedamnaestogodišnja Miss Rumunjske (naslovna slika u sredini) rođena je u pokrajini Transilvaniji. Kad završi srednju školu, želi studirati pravo. Uz školu uvijek nađe vremena za plesanje, čitanje i bavljenje sportom. Govori dva jezika i sebe smatra jako zabavnom osobom. Uzor joj je supermodel Adriana Lima, a njen moto je "Sreća je u mudrosti prihvaćanja i uživanja u onome što imaš".

Ksenia Shipilova

Miss Rusije ima 18 godina i studira tekstilni dizajn. Njena ambicija je otvoriti svoj vlastiti butik sa satovima. U slobodno vrijeme igra košarku, odbojku, ping-pong, a uz sve to nađe vremena i za sviranje klavira. Uzor joj je prošlogodišnja Miss Rusije, a u životu se vodi motom "Živi život i nemoj žaliti".

Katharine Arkley Brown

Dvadesetdvogodišnja Miss Škotske (naslovna slika desno) i visoka je 180 centimetara. Trenutno radi kao glumica i instruktorica tenisa. Završila je glumu na New York Film Academy te želi postati svjetski poznata glumica. Hobiji su joj boks i igranje golfa. Najljepši trenutak u životu joj je bio kad je položila vozački ispit i iskusila novi osjećaj slobode. Moto joj je: "Stremi k zvijezdama, ali stoji nogama čvrsto na zemlji".

Pročitajte više