Mlada Hrvatica otkrila koliko je zaradila na sezoni u Americi. Radila je dva posla

Screenshot: TikTok

MLADA Hrvatica Zorica Barth na TikToku je objavila snimku u kojoj je ispričala svoje iskustvo sa sezonskim poslovima u Americi. Istodobno je radila dva posla - u jednom restoranu ponekad je radila kao konobarica, a ponekad kao hostesa. Radila je i kao kuharica. 

Jedan posao joj je pronašla agencija, a drugi je našla sama.

@zorica.barth Puno ili malo? 🤑 #fyp #foryou #workandtravel #workandtravel2023 #j1 #amerika #hrvatska #balkan #usa #dolari #zarada #sezona #putovanje #workandtravelgroupcroatia @workandtravelgroup.com ♬ original sound - Zorica Barth

U SAD-u je Zorica provela 3 i pol mjeseca.

"Kao hostesi satnica mi je bila 15 dolara plus napojnice, a kao konobarica sam dobivala i po 150-200 dolara dnevno. Ja sam u tri mjeseca i za odrađenih 20 sati tjedno na tom poslu zaradila 6500 dolara. Drugi posao mi je bio kuharica na hladnoj liniji.

U špici sezone sam radila oko 55 sati tjedno, izvan glavne sezone 30 sati tjedno. Tu mi je satnica bila 20 dolara, a svaki prekovremeni sat 30 dolara. Na tom poslu sam zaradila 11.800 dolara. Sve skupa sam, radeći ta dva posla, zaradila 18.300 dolara (16.800 eura)", ispričala je Zorica. 

@zorica.barth Kosa mi je masna jer ju ne stignem oprati 🥲 #usa #workandtravel #fyp #foryou #croatia #balkan #amerika ♬ original sound - Zorica Barth

Pratitelji su Zorici u komentarima pisali da joj je sezonski posao u Americi zasigurno bio jako dobro iskustvo. Mnoge je zanimalo je li uspjela što uštedjeti i je li imala velike troškove smještaja i hrane. Zorica je odgovorila da je na to potrošila jako malo. 

Pročitajte više