Mlada mama tražila dadilju preko Fejsa i mnoge naljutila suludom listom zahtjeva

Ilustracija: Instagram

JEDNA je mama preko Facebooka tražila dadilju za troje djece, no njezin oglas mnoge je naljutio zbog sulude liste zahtjeva.

Kako piše Kidspot, anonimna mama napisala je kako očekuje da se dadilja brine za novorođenu bebu, trogodišnje i petogodišnje dijete te dva psa. No prije toga kandidat(kinja) mora zadovoljiti čitav niz zahtjeva.

Osim što traži prvostupničku diplomu za brigu o djeci (ili "devet godina relevantnog iskustva u čuvanju djece"), mama piše da preferira strani jezik koji bi dadilja mogla učiti njezinu djecu.

Savršena dadilja mora posjedovati automobil i vozačku dozvolu, biti dostupna vikendima, ne smije imati nikakve kazne ili probleme sa zakonom, kao ni tetovaže, ne smije se "čudno ponašati na društvenim mrežama" i tako dalje.

Osim toga, dadilja, idealno fan Trumpa, mora biti spremna izdvojiti novac za grickalice, ali i ispuniti još neke zahtjeve. Ipak, ono što je mnoge najviše naljutilo jest koliko je ta mama spremna platiti - ili nije.

"Nudim 10 dolara po satu na ruke. To je kao da zarađujete 15 dolara po satu normalno, ali bez plaćanja poreza", napomenula je.

 

"Za 10 dolara po satu doći ću gledati TV i jesti tvoje grickalice. Očekuj da dobiješ djecu natrag žive... I to je to", "bio bih zabrinut za nekoga tko ima diplomu, a spreman je raditi za 10 dolara po satu", samo su neki od komentara na Redditu, na kojem se pojavio screenshot oglasa.

 

Pročitajte više