Mladen Burnać snimio duet s kineskim reperom, nećete ga moći izbaciti iz glave

Foto: Press

MLADEN BURNAĆ snimio je duet s kineskim reperom Rockom. 

Radi se o obradi Mladenove pjesme Džaba Džaba koju je prije nekoliko godina snimio sa zagrebačkim hard core punk bendom Shin i to "kao zafrkanciju i svojevrsnu parodiju na pošast cajkaške glazbe po zagrebačkim klubovima". 

Rocku se poštapalica "džaba-džaba" toliko svidjela da je pao dogovor za prvu kinesko hrvatsku suradnju u povijesti. 

Mladen je otkrio da se veseli putu u Kinu, gdje je već i dogovoreno gostovanje ovog neobičnog glazbenog dvojca u brojnim televizijskim emisijama. 

"Svugdje sam već bio po svijetu i nastupao, ali u Kini nisam nikada bio. Totalna mi je nepoznanica po pitanju glazbe, zato i ne očekujem ništa specijalno po pitanju uspjeha pjesme na tom tržištu. Imaju oni tamo na milijune pjevača, ali ipak, hrvatski jezik (kao i nama kineski), njima je totalna egzotika, te je zasigurno da ćemo i kod njih  izazvati interes ovim duetom", kaže Burnać. 

Također, po završetku snimanja videa, kineski reper Rock na jesen dolazi i u Zagreb na svečanu promociju spota pod pokroviteljstvom Kine. 

"Bez obzira što se ovakva zezalica uopće ne uklapa u moj kantautorski rad zadnjih godina, otvorenog sam uma oduvijek, te ne robujem nikakvim glazbenim stilovima. Dapače, ovo mi je bila baš odlična i originalna ideja.  Svakako, svidjela mi se i pomisao da sam (koliko je  mojim suradnicima poznato), jedini od etabliranih hrvatski pjevača, koji je snimio duet s nekim Kinezom - jako mi je to simpatično", rekao je Mladen i najavio da već krajem rujna možemo očekivati spot.

Pročitajte više