Mladen Grdović na ruku istetovirao Hajdukov grb

POVODOM 100. rođendana nogometnog kluba Hajduk, zadarski pjevač Mladen Grdović na desnu je ruku dao nacrtati grb Hajduka. Tetovažu je ponosno pokazao pred novinarima i fotografima u jednoj zadarskoj konobi. Izradio ju je prije tri dana u jednom zadarskom tattoo studiju.

Osim tetovaže za ovu jubilarnu godišnjicu Grdović je omiljenom klubu posvetio i svoju novu pjesmu "Sto godina Hajduka" u kojoj, između ostalih, pjeva stihove: "Na starome placu prije sto lita počela se pivat bila boja Splita. Krenili su prvi naši stari didi, uklesali ime, Torcida ga slidi. Dalmaciju cilu bila boja spaja, bilo je srce bodula i vlaja".

"Tri godine sam razmišljao da tetoviram Hajdukov grb i sada sam dočekao pravo vrijeme. Razmišljao sam i tome da na nozi tetoviram Isusa, ali zasad još nije vrijeme"

"Tri godine sam razmišljao da tetoviram Hajdukov grb i sada sam dočekao pravo vrijeme, obilježavanje sto godina Hajdukova postojanja. Iako su mi svi hrvatski klubovi dragi, Hajduk mi je u srcu. To mi je jedina tetovaža na tijelu, a sam me postupak nije bolio jer mene mogu boliti samo žene. Razmišljao sam i tome da na nozi tetoviram Isusa, ali zasad još nije vrijeme", kazao je Grdović za Slobodnu Dalmaciju te dodao kako ga uz Hajduk vežu najljepše uspomene: "Sa pokojnim ćaćom sam na starom placu svaki dan išao na utakmicu, a prvi put već sa šest godina. Hajduk volim više nego svoju kuću i Bepa".

Pročitajte više