Mladena Grdovića pravosuđe tretira isto kao i Paris Hilton - brutalno

NEPRAVOMOĆNOM presudom s početka veljače Mladen Grdović je osuđen na 20 dana zatvora zbog obiteljskog nasilja te na zaštitnu mjeru obveznog liječenja od alkohola jer je ponovio kazneno djelo za koje je već bio pravomoćno osuđen na osam dana zatvora i rokom kušnje od godinu dana, kada je 29. studenoga 2008. u pijanom stanju verbalno prijetio supruzi Brankici i bratu u obiteljskoj kući u zadarskim Arbanasima.

Ukoliko završi u zatvoru, Mladen neće imati poseban tretman, bez obzira na pustu popularnost koja ga u njegovoj županiji prati. Radit će i jesti što i ostali zatvorenici, a posebno veselje bi mu mogle predstavljati dnevne zatvorske obveze poput pranja toaleta, tuširanja s ostalim zatvorenicima i drugih zatvorskih radosti koje ga očekuju ukoliko završi pod ključem.

S obzirom na to da bi u zatvoru mogao provesti svega dvadesetak dana, Grdoviću neće biti dopušteni bračni posjeti, ali će zato moći uživati u utovaru, istovaru, čišćenju dvorišta i sanitarija i ostalim fizikalijama koje ne zahtijevaju svjedodžbu ni bilo kakvu naobrazbu, samo zdravlje i fizičku spremu.

Pročitajte više