Mladenka poludjela kad je vidjela što joj buduća svekrva želi odjenuti na svadbu

Foto: Facebook

NEPISANO je pravilo da na vjenčanju bijelo treba nositi samo mladenka pa se jedna mladenka iz Velike Britanije uspaničarila kad joj je svekrva odlučila na vjenčanju odjenuti bijelu haljinu.

Majka mladoženje poslala je fotografiju haljine koju namjerava nositi na vjenčanju svoje buduće snahe koja je poludjela kad je shvatila da je riječ o bijeloj haljini. Bijesna mladenka fotografiju haljine koja je njenoj budućoj svekrvi zapela za oko podijelila je u jednoj Facebook grupi.

"Jesam li ja luda ili je ovo previše bijelo?" upitala je. Podijelila je i screenshot poruka koje je razmijenila sa svekrvom.

"Dok god nije bijela, super mi je. Ok, iskreno, izgleda zaista bijelo i ne želim biti ona luda mladenka, ali bilo bi super kad ne bi bila tako bijela", napisala joj je.

"Srebrno-siva je, ne vidi se na fotografiji, nije najbolja slika, priznajem. Sad sam u panici, ne želim te uzrujati. Zaista je siva, pokazat ću ti kad stigne", odgovorila je nesretna svekrva.

Ostale članice Facebook grupe stale su u obranu mladenke te joj poručile da bi i one poludjele da im svekrva ovo odluči odjenuti. "Prevjenčana je", "Ako želi tu haljinu, super, ali neka uzme drugu boju", komentirale su.

Pročitajte više