Mladenka se smijala kad je vidjela što mladoženja nosi ispod odijela

Foto: Twitter

GOTOVO svako vjenčanje obilježi neki incident ili posebni zahtjevi mladenke koja samo želi da njen veliki dan prođe savršeno. Bilo zbog odjeće uzvanika, hrane ili ponašanja pojedinaca, ova vjenčanja prošla su drugačije nego što su ih mladenci zamišljali, a korisnici društvenih mreža podijelili su najveće failove koje su doživjeli na svadbama.

"Sve tri bake su se neočekivano pojavile u istim haljinama."

"Kad se moj brat ženio, njegova se žena nekontrolirano smijala tijekom ceremonije jer je saznala da on ispod odjeće nosi steznik", otkrio je jedan korisnik Twittera.

"Tijekom mog plesa s ocem na vjenčanju, tata i djevojčica koja je nosila cvijeće pokušali su izvesti scenu iz Prljavog plesa. Ona je dobro, garantiram."

Još jedan pokušaj imitiranja Prljavog plesa koji nije prošao uspješno.

"Dok je držao govor kao kum na vjenčanju svog brata, moj suprug je mladencima, osim na svadbi, čestitao i na bebi koja je na putu. Ono što nije znao je da je to ujedno bila i prva vijest obitelji mladenke kojoj to još nije bilo rečeno", prisjetila se jedna tviterašica.

"Mislio sam da imam miran izraz lica kad mi je žena hodala prema oltaru. Onda sam saznao da je ovo bila moja faca."

"Moja draga mama je slučajno izgubila moju vjenčanicu na dan vjenčanja. Odletjela je s auta i netko ju je ukrao. Morala sam naći novu haljinu dva sata prije nego što sam trebala stati pred oltar. Na kraju mi se nova haljina još više sviđala!" piše djevojka.

"Moj tata je bio zadužen za hranu na svadbi, dali smo mu budžet od 500 dolara. Kada smo došli na svadbu, on je pripremio samo hot dogove u vrijednosti od 200 dolara i ništa drugo. Nekoliko godina kasnije rekao nam je da je ostatak novca potrošio da kupi zamrzivač za sve te hot dogove."

"Moj šogor je na vjenčanju nosio tri potkošulje usred ljeta jer nije htio da mu znoj probije na odijelo. Ovo se dogodilo."

"Pa... napravio sam ovo."

Pročitajte više