Model Hrvatske za Model svijeta: Pobjedničke lente ponijeli Danijela Mravik i Milan Jurčević

NA JUČER održanom finalnom izboru Model Hrvatske za Model svijeta u Milni na Braču lente pobjednika ponijeli su studentica iz Iloka Danijela Mravik te student prava Milan Jurčević iz Splita.

Za zabavni dio programa su bili zaduženi grupa Feminnem, Maja Blagdan, Jacques Houdek te plesna skupina Talent Studio M. Voditeljske uloge su preuzeli Vlatka Pokos i Boris Kosmač. Uz atraktivnu koreografiju slovenskog koreografa Nenada Muždeke, koji je na izbor došao iz New Yorka, pjevače su najavili i prezenteri Žana Štrbac, Ava Karabatić te Marko Dančulović iz Svete Nedelje, koji je nedavno u Dominikanskoj Republici osvojio tri lente, kao najbolji muški model svijeta, prvi pratitelj Mistera turizma te lentu za najljepšu narodnu nošnju.

Boris Kosmač je najavio kako će nakon 10 godina organizacije ovog modnog izbora licencu prepusti poduzetniku Tihomiru Lučiću. Kosmač, koji je i vlasnik licenci za izbor Miss i Mistera turizma Hrvatske, navodi kako je razlog prodaje spomenute licence kupnja one za izbor Miss i Mistera turizma svijeta, koji će se u Hrvatskoj održati u svibnju 2011. godine.

Pročitajte više