Modni Mačak odjenuo najdražu barbiku: Tajči stala u haljinu koju je nosila prije 20 godina



MODNI MAČAK, točnije Marko Grubnić tijekom ovog tjedna ugostio je Tajči u svojoj modnoj rubrici Exkluziva Vikend koja mu je otvorila vrata majčinog stana i pokazala krpice koje je nosila dok je bila senzacija u ovim krajevima. O njenoj popularnosti i danas se govori, a postala je i svojevrsna ikona tinejdžericama. Tijekom dana njene slave 1990-ih godina izašla je i Barbie lutka, a bila je odjevena u identičnu narančastu haljinu koju je Tajči nosila kada je pobijedila na Jugoviziji i otišla na Euroviziju. Tu haljinicu, a i još mnoge druge Tajči i danas čuva.

Marko Grubnić na samom početku emisije još jednom je rekao kako su mu Barbie lutke bile omiljene tijekom djetinjstva, a otkrio je i kako mu je upravo Tajči barbika bila najdraža od svih. Ushićeno je nagovarao pjevačicu da se pokuša uvući u neke krpice koje je nosila kao tinejdžerica te je u tom i uspio.

No, uspjela je i Tajči koja se gotovo fizički nije ni promijenila u tih dvadeset godina. "Naravno da mi nekad dođe da još odjenem sve te stvari", priznala je. Ne samo da stane u stare traperice nego se uvukla i u mini haljinu koju je nosila na snimanju spota "Moj mali je opasan". Ipak, pjevačica je priznala i kako ni danas ne može biti sigurna kako izgleda u nekom outfitu pa često traži mišljenje stilista ili dizajnera.



Pravu euforiju pak je izazvalo njeno pokazivanje ružičaste haljinice te je Marko konstatirao: "Ne možemo završiti emisiju dok ne odjeneš ovu haljinu. Moja barbika ne nosi crnu nego rozu boju" pa mu je Tajči ispunila i tu želju.

"Cijelu prvu godinu do `Bube su u glavi` ja sam živjela poput Marilyn Monroe, od toga da sam nosila Chanel do donjeg rublja koje je bilo stilizirano kao u 1950-ima", otkrila je pjevačica.

Pročitajte više