Moglo bi vas iznenaditi koji video je prvi na hrvatskom YouTube trendingu

Foto: Press

Hrvati na YouTubeu najviše gledaju pobjednički nastup iz showa Tvoje lice zvuči poznato, Alena Bičevića kako imitira Hanku Paldum i pjeva njen hit Pamtim još.

Video je na prvom mjestu hrvatskog YouTube trendinga sa 133 tisuća pregleda u tri dana od objave. U top 3 je još uvijek Baby Lasagna i njegova eurovizijska uspješnica Rim Tim Tagi Dim.

Gledatelji oduševljeni njegovim imitacijama

Podsjećamo, Alen Bičevič odnio je pobjedu u osmoj sezoni showa TLZP. 

"Okrunili smo jednu sezonu, 8 talenata, 13 epizoda, tisuće suza i osmjeha, bezbroj zagrljaja i još toliko pjesama. Hvala Vam za svaku provedenu nedjelju s nama. Do idućeg susreta, idemo u nove pobjede. Voli Vas Alen", napisao je nakon pobjede za koju gledatelji TLZP-a pišu da je zaslužena.

"Bio sam u strahu da je balkansku scenu preuzeo krkanluk, ali kroz ovaj show mi se vratila nada u talente i ljude kao sto ste vi. Svaka cast. Emocija, radost, veselje, ama bas sve se dozivilo gledajuci vas u posljednjih 13 sedmica. Samo naprijed i sav uspijeh ovog svijeta vam želim", "Apsolutno zaslužena pobjeda. Hvala ti što si nam uljepšao ovu sezonu sa fenomenalnim imitacijama", samo su neki od komentara.

Pročitajte više