Moglo bi vas iznenaditi o čemu mašta više od polovice žena tijekom seksa s partnerom

Ilustracija: Instagram

NOVO istraživanje pokazuje da više od polovice britanskih muškaraca i žena mašta o seksu s nekim drugim tijekom spolnih odnosa sa svojim partnerom.

No to nije netko koga poznaju - uglavnom se radi o slavnim osobama, piše Daily Star. Nekima neočekivano, čak 62% ispitanih žena priznalo je da maštaju o drugoj osobi, a isto radi i 56% muškaraca.

Žene u Velikoj Britaniji najviše maštaju o zvijezdama kao što su Daniel Craig, Brad Pitt, Justin Bieber, David Beckham i Aidan Turner (koji glumi u britanskoj povijesnoj drami Poldark).

Žene tvrde da fantaziraju o zgodnim muškarcima jer ih to napaljuje.

Među imenima slavnih o kojima muškarci najviše maštaju ističu se Katy Perry, Lady Gaga, Rihanna, Jennifer Aniston i Rita Ora.

I muškarci i žene priznaju da se nekad muče ne razmišljati o osobama koje znaju tijekom seksa s partnerima.

Sajt za upoznavanje saucydates.com pitao je svojih više od 8000 članova o kome najviše razmišljaju tijekom seksa. Oba spola kažu da ponekad razmišljaju o bivšim seksualnim partnerima koji su bili talentirani u krevetu.

Prema tom istraživanju, žene imaju više erotskih fantazija. Više od 50% njih priznaje da maštaju o seksu na plaži ili u hotelu s drugom osobom dok vode ljubav sa svojim partnerom. To je priznalo i 35% muškaraca.

I istraživanje znanstvenog časopisa The Journal of Sexual Medicine pokazalo je kako više od 50% žena mašta o seksu sa strancem. Seksualna terapeutkinja iz New Yorka Cyndi Darnell kaže kako se to ne događa jer žele prevariti partnera ili im se on ne sviđa. "Ono što čini fantaziju moćnom je upravo činjenica da je riječ o fantaziji", rekla je za Oprah Magazine.

Pročitajte više