Moglo bi vas iznenaditi tko je najbogatiji od djece princa Williama i Kate Middleton

Foto: EPA

PRINCEZA Charlotte najbogatija je od djece princa Williama i Kate Middleton. Kako piše Mirror, neto vrijednost male princeze iznosi 3.5 milijardi funti, sve zahvaljujući njezinoj majci Kate i smislu za modu.

"Iako je njezina neto vrijednost pala za 12 posto od 2021., ona još uvijek nadmašuje starijeg brata, princa Georgea, očito zbog efekta Kate Middleton, jer modni izbori članica kraljevske obitelji mogu imati ogroman utjecaj na aktualne trendove", stoji u objašnjenju. 

Ima velik utjecaj na modu

Naime, sve što Kate i Charlotte odjenu, brzo se rasproda. Kao primjer njenog utjecaja na modu navode situaciju kada je Charlotte na Wimbledonu nosila par sunčanih naočala koji je privukao pozornost mnogih.

Njezina garderoba sadrži modne kombinacije slavnih dizajnera poput Alexandera McQueena, ali i brendova poput Johna Lewisa, Nexta i Zare. "Također voli kardigane, mašne za kosu, čarape do koljena i Mary-Jane kožne cipele", pišu britanski mediji. Inače, istraživanje Brand Financea navelo je Kate kao najmoćniju kraljevstvu influencericu.

Georgeova trenutna neto vrijednost je nešto manja, 3.4 milijarde funti, a izračunata je na temelju procijenjenog budućeg nasljedstva djece i njihovih pojedinačnih utjecaja na ekonomiju Ujedinjenog Kraljevstva.

Pročitajte više