Moranu ganuo Ukrajinac koji prati našu Potjeru: Ispričao se jer zbog rata nije ažuran

Screenshot: HRT

MORANA ZIBAR objavila je na svom Facebook profilu status u kojem je otkrila da jedan Ukrajinac već dulje vrijeme prati hrvatsku Potjeru i vodi statistiku emisije.

"Ganuće! Postoji čovjek po imenu Semjon Fedotov koji evo već devetu sezonu minuciozno i skoro pa u real timeu vodi statistiku Potjere. Već je to samo po sebi zadivljujuće (ja bih odustala nakon dvije epizode), a još je nevjerojatnije znamo li da je on Ukrajinac koji živi u, pogađate - Ukrajini", započela je.

Ganuće! Postoji čovjek po imenu Semjon Fedotov koji evo već devetu sezonu minuciozno i skoro pa u real timeu vodi...

Objavljuje Morana ZibarPonedjeljak, 28. veljače 2022.

"Otišla sam sad na njegovu stranicu da nešto vidim i zadnji zapis me dirnuo. Semjon se ispričava što zbog rata ne može jamčiti ažuriranost podataka, a zatim usred gotovo pa završenog unosa za netom emitiranu epizodu dodaje da se čuje sirena za zračni napad u Žitomiru, ali da će potpuni rezultati biti uskoro. Semjone, slava tebi i Ukrajini!" dodala je.

Brojni pratitelji pisali su ispod objave komentare podrške, a Morana se uskoro javila s novostima.

"Semjon je brzo odgovorio na mejl i zahvalio na podršci, iako kaže da svakih nekoliko sati moraju u sklonište. A uz to, vodi statistiku i za druge verzije Potjere!" napisala je.

Pročitajte više