Mr. Beast objavio video koji je snimao u Hrvatskoj, u 3 sata skupio 13 mil. pregleda

Foto: Screenshot Youtube

NAJPOZNATIJI svjetski youtuber Mr. Beast je na svom YouTube kanalu objavio video koji je krajem siječnja snimio u Kuparima. 

''Preživio sam tjedan dana u napuštenom Gradu", glasi naslov videa koji je u samo 3 sata skupio 13 milijuna pregleda.

"Ovo je bio jedan od najtežih izazova koje smo ikada napravili", dodao je Mr. Beast u opisu videa. Ispričao je kako je u razrušenom hotelskom kompleksu u Kuparima s ekipom živio i snimao tjedan dana.

Istražio je sve što je od razrušenog kompleksa ostalo i u videu ispričao što su radili svaki dan. Na kraju videa je rekao: "Kad je došao zadnji dan, samo nam je jedna stvar bila u glavi - napustiti ovo mjesto i nikad se vratiti."

Pogledajte kako je to izgledalo.

Youtuber je tijekom boravka u Hrvatskoj posjetio i teretanu u Lapadu. S njim je bio prijatelj Shawn Hendrix, pobjednik prošlogodišnjeg Mr. Beastova izazova Survive 100 Days In Circle, Win $500.000. Zajedno su odradili trening. Youtuberova ekipa se u Hrvatskoj i razboljela nakon što su popili vodu s izvora u Kuparima. Dubrovački vjesnik tada je pisao kako je snimanje prekinuto te je nastavljeno nakon nekoliko dana oporavka.

Podsjećamo, James Stephen Donaldson, poznatiji kao MrBeast, najpraćeniji je youtuber današnjice s preko 240 milijuna pratitelja na toj platformi. U 2023. godini bio je najuspješniji digitalni kreator, prema podacima Forbesa. Njegova procijenjena bruto zarada iznosi čak 82 milijuna dolara. 

Pročitajte više