Mračna ispovijed missice: "Četiri dana nisam baš ništa jela, samo da osvojim krunu"

Foto: Instagram

NOVA "najseksi djevojka Rusije", šokirala je svijet otvorenim priznanjem da četiri dana prije izbora nije baš ništa jela. Miss Maxim 2016., 21-godišnja studentica Natalyja Shuvalova, izabrana je među 4000 prijavljenih natjecateljica, a priznanje joj je izletjelo tijelom pobjedničkog govora - zajedno s obećanjem da će nakon što siđe s pozornice otići direktno u McDonald's na Big Mac.

"Tajna je u nejedenju", sa smješkom je objasnila kada su je pitali što ju je dovelo do pobjede, a bojni kritičari na društvenim mrežama su potom žestoko napali takav stav.

Organizatori izbora u njenom izgladnjivanju, međutim, ne vide nikakav problem - štoviše, napali su je i sami, ali iz drugog razloga.

"Iznenadila me i pomalo razočarala njena izjava. Prema uvjetima natječaja natjecateljice su obavezne za izbor se pripremati tjedan dana prije izbora, a ne samo četiri dana. Kad je u pitanju zdravlje, smatramo da bi ljepota uvijek trebala biti ženi na prvom mjestu", izjavio je glavni urednik ruskog Maxima, Alexander Malenkov, prenosi Daily Mail.

Pročitajte više