Mrkvičino bolno priznanje: Cura me varala s profesorom!

TULUM u petak i raskalašenost koja je došla kao posljedica pretjeranog konzumiranja alkohola probudila je strah u stanara koji su shvatili da su se pred kamerama ipak previše opustili. Predvodnici tulumarenja najviše su u strahu jer se boje da bi njihove akcije mogle biti pogrešno protumačene, a predvodi ih Lucija koje je toga petka ostala bez grudnjaka i plesala Saši u krilu. Iako se pravila da je to baš i ne "dira", odlučila se povjeriti Orneli kojoj je priznala da se možda malo boji toga kako je izgledao onaj tulum gdje su svi sve drpali i gdje je ona polugola paradirala, a kasnije je otišla u ispovjedaonicu i zamolila Big Brothera da ne prikaže tulum jer "ne želi ispasti čudna".

Prvotni strah stanara da ovoga tjedna neće imati što za jesti ubrzo je ostao zaboravljen nakon što su stanari dobili novi tjedni zadatak. Svakodnevna "trač partija" okrunjena je razgovorom o nominacijama, tko vodi kakvu igru i kakvu igru te osobe igraju. Marko i Monika složili su se u zaključku da je Lucija definitivno igračica, pa su pokušavali dokučiti njezin plan i program igre, a na sve se nadovezao i Mrkvica koji drži da Lucijina igra nikako nije poštena. 

Malo kasnije, u društvu su se našli Krešo, Mrkvica i Tomislav. Krešo je Mrkvici rekao da, potaknut onime što je do sada vidio u Kući, smatra da se ne bi smio tako olako zaljubljivati. Mrkvica se odmah počeo braniti, a u naletu svojih emocija priznao je da ga je u prošlosti jedna cura jako povrijedila i da se odonda teško otvara drugima. Kako je objasnio, bivša ga je djevojka varala s bivšim dečkom i s profesorom, te je od onda postao toliko zatvoren da mu cure nakon nekoliko mjeseci hodanja znaju reći kako ne znaju ništa o njemu.

Svađa pred WC-om


Tomislav je, s druge strane, počeo pričati o važnosti prijateljstva, a kao primjer naveo je Luciju za koju smatra da se ona uvijek pokazuje u pozitivnom svjetlu dok za druge uvijek ima nešto loše za reći. Mrkvica je naveo jednu situaciju kada je Lucija ušutkala Tomislava dok je on nešto objašnjavao ostalim stanarima, a jednom ga je prilikom nazvala i bolesnim perverznjakom.

Razdražljivi se Tomislav malo kasnije uspio posvađati i s Ornelom koja je pokušala ući u wc dok je on bio unutra, što ga je jako razbjesnilo. Ornela ga je pokušala ignorirati te mu je poručila da je naporan, da se prestane derati jer će u protivnom na njegovu agresiju odgovoriti agresijom, a Tomislav je, očekivano, nastavio vikati i psovati.

K.H.
Foto: RTL

Pročitajte više