Mrle: Josipa Lisac nam je poslala recept koji pomaže da se Prlji grlo brzo oporavi

Foto: Sanjin Strukic/Matija Habljak/PIXSELL

Damir Martinović Mrle jučer se javio u emisiju Kod nas doma te u središnji Dnevnik HRT-a. Otkrio je kako se Zoran Prodanović Prlja malo razbolio te je ispričao o čemu se radi. 

"Prlja se malo razbolio, to se možda i primijetilo u nastupu. On je jednostavno... Krenula je bolest sinoć. Mi smo, naime, već danima u tim prostorima gdje imamo probe i nastupe koji su stalno pod klimom i ventilacijom i kad čovjek boravi tamo po 10, 12 sati, onda je to malo problematično zato što to nekim ljudima djeluje na grlo. A kad pjevačima to djeluje na grlo, onda to nije dobro", rekao je Mrle u emisiji.

Josipa Lisac poslala im recept

U javljanju za središnji Dnevnik Mrle je rekao da im je Josipa Lisac poslala recept koji njoj uvijek pomaže da oporavi svoje grlo prije nastupa. 

"Ljudi poput nje imaju puno iskustva. To su vrhunski hrvatski pjevači među koje spada i Josipa Lisac koja ima puno iskustva upravo s takvim situacijama i nikad se ne izlaže klimama i 'suhim' prostorima, a ako joj se to slučajno dogodi, ima recept koji u rekordnom vremenu pomogne, tako da je Prlja već bolje", kazao je Mrle. 

Pročitajte više