Procurile fotke muža Sanne Marin s misterioznom Indijkom u noćnom klubu

Foto: Profimedia

Suprug finske premijerke Sanne Marin Markus Raikkonen snimljen je s rukom oko struka misteriozne žene u noćnom klubu samo par tjedana prije nego što su on i Sanna objavili da se razvode. Fotografije je objavio britanski Daily Mail i na njima se vidi Raikkonen kako prisno grli nepoznatu Indijku na šanku.

Pišu i da je 37-godišnjak, po navodima svjedoka, flertovao i intimno plesao s Indijkom za koju se vjeruje da je bila na odmoru u Finskoj s bolivudskim zvijezdama Rakulom Preetom i Pragyom Jaiswal. Finski mediji izvijestili su i da ju je pijan pokušao poljubiti dok su zajedno stajali u noćnom klubu Post u Helsinkiju u ranim jutarnjim satima, ali ona je navodno odbila njegovo udvaranje.

U tom periodu su Markus i Sanna navodno već živjeli odvojeno. U vezi su bili 19 godina, od čega tri u braku. Zajedno imaju i petogodišnju kćer.

"Ostat ćemo najbolji prijatelji"

Podsjećamo, finska premijerka na odlasku objavila je ovog tjedna da se razvodi. "Zahvalni smo na 19 zajedničkih godina i našoj voljenoj kćeri. Ostat ćemo najbolji prijatelji", objavila je Sanna na svom Instagram profilu. Istu poruku objavio je i njen uskoro bivši suprug.

Marin i njezina Socijaldemokratska stranka izgubili su izbore za parlament u Finskoj prošlog mjeseca. Ona je nakon toga najavila da će napustiti čelno mjesto u stranci. Kad je 2019. preuzela dužnost, postala je najmlađa premijerka na svijetu. 

Skandal zbog zabave

Prošle godine našla se u centru skandala zbog snimke na kojoj se zabavlja u društvu, a na kojoj su bile vidljive i čaše s alkoholom. Finska oporba i pojedini članovi parlamenta zatražili su od nje da se testira na droge, što je i učinila, a na testu je bila negativna.

Skandal se nastavio kad se pojavila nova snimka finske premijerke kako pleše s pjevačem Olavijem Uusivirtom.

Pročitajte više