Muž na poslu, djeca u školi: Drastično porastao broj žena koje traže seks na internetu

Screenshot: YouTube

BROJ registriranih korisnika na internetskoj stranici IllicitEncounters.com, namijenjenoj ljudima koji su u braku ili ozbiljnoj vezi, a traže nešto sa strane, naglo je skočio u prvih deset dana ovog mjeseca. Većina novih korisnika stranice su žene, a glasnogovornik stranice Christian Grant smatra da je razlog njihove pojačane aktivnosti početak školske godine.

Naime, žene su napokon same kod kuće, jer su muškarci na poslu, a djeca u školi, pa imaju dovoljno slobodne vremena za ljubavnika.

"Nakon ljeta, koje je naporni dio godine, mnogo roditelja sad uživa u tome što nema nikoga doma, posebice djece i tinejdžera. Prazna kuća je idealno mjesto za aferu, a na raspolaganju imaju nekoliko sati za susret s nekim. Ljudi kad su izolirani i usamljeni počinju previše razmišljati, analiziraju ljubavne veze i razmišljaju o onome što ih smeta kod partnera", rekao je.

Početkom rujna na stranicu se registriralo čak 75 posto žena, no Grant ističe da se ta situacija ponavlja svake godine.

"Nemoguće je ignorirati činjenicu da su žene te koje uglavnom ostaju kod kuće, a prema Uredu za statistiku Velike Britanije čak 90 posto partnera koji ne rade i vode brigu o kućanstvu su žene- One se često osjećaju usamljeno pa pokleknu i potraže ljubavnika", rekao je. 

Pročitajte više