Na Adelein koncert smiju doći samo ljudi koji su cijepljeni i imaju negativan test

Foto: Instagram

OBOŽAVATELJI koji žele prisustvovati koncertu pjevačice Adele u Las Vegasu moraju pokazati dokaz da su u potpunosti cijepljeni te uz to trebaju imati negativan test na covid-19, piše Daily Mail. 

"Organizator događaja zahtijeva da svi sudionici ovog događaja budu u potpunosti cijepljeni (14 dana od posljednje doze cjepiva) i da imaju negativan test na covid-19 napravljen unutar 48 sati do koncerta", piše na stranici koja prodaje karte za Adelein koncert.

I dokaz o cijepljenju i rezultat testa moraju biti izdani od pružatelja zdravstvene skrbi koji provodi cijepljenje ili testiranje. Negativan rezultat kućnog testa na covid-19 neće biti dovoljan za ulaz na koncert.

Ovaj zahtjev se odnosi na sve koji ispunjavaju uvjete za primanje cjepiva, bez izuzetaka. Djeca koja ne ispunjavaju uvjete za cijepljenje moraju donijeti dokaz o negativnom testu na covid-19 napravljen u posljednjih 48 sati te trebaju nositi masku tijekom koncerta.

Adele je prošlog tjedna otkrila da će imati više nastupa u periodu od 21. siječnja do 16. travnja u Colosseumu u Caesars Palaceu. Ulaznice su trebale biti puštene u prodaju u utorak, ali zbog pada Amazona očekuje se da će ulaznice biti dostupne za kupnju od danas.

Pročitajte više