Na svadbi: Todorićeva kći se presvlačila, Bučević se raspametila na folk hit

Foto: Instagram

IVA TODORIĆ ovog je vikenda bila kuma svojoj prijateljici i bivšoj kolegici iz Agrokora Ivoni Janjić. Na Instagramu je objavila niz fotografija i snimki iz Sarajeva, gdje se svadba održala, a među uzvanicima bile su Iva Radić i Karla Kaić koje su pozivale preko društvenih mreža na spas Konzuma "zbog prodavačica". Osim njih, na svadbenom se slavlju zabavljala motivacijska govornica Ana Bučević.

Sudeći po snimkama koje je objavila na Instagramu, dobro se zabavljala, a naročito ju je dirnulo kad je bend počeo svirati "Kralja izgubljenih stvari", hit folk pjevača Saše Matića.

S druge strane, Todorićeva je kći tijekom večeri sivu svjetlucavu haljinu zamijenila ružičastom.

Iako nema ni elementarnu profesionalnu stručnost za bavljenje psihologijom ili psihijatrijom (profesorica je kineziologije, što bi u prijevodu značilo tjelesnog odgoja), Bučević si uzima za pravo dijeliti psihološke savjete koji su vrlo često prilično sporni, pa i protivni pravilima struke. Opasna je činjenica da svojim sljedbenicima poručuje da im ne trebaju lijekovi kako bi se izvukli iz depresije ili da svoje zdravstvene i ostale probleme, uključujući i depresiju, mogu lako riješiti samo ako to na pravi način žele i - vibriraju.

Lani je organizirala takozvano Vortex ljetovanje, a fotografije s njega pokazuju da su s njom na krstarenje krenule Todorić i Janjić. Taj program duhovne obnove u trajanju od osam dana Gazdina kći platila je 16 tisuća kuna.

"Nosit ću spoznaju da je najvrjednija investicija u životu investirati u sebe i tko god misli da je investirati u robu i putovanje neko... (počinje plakati, op.a.) A tebi, Ana... Ja mislim da ni ja ni svi ovi ljudi nikad nećemo naći riječi hvale da ti kažemo koliko si nam život promijenila", jedva je kroz suze izgovorila Todorić.

Prijateljstvo s Todorić privuklo je pažnju šire javnosti na Bučevićkine aktivnosti pa je psihijatar Herman Vukušić pisao ministru zdravstva Milanu Kujundžiću tražeći da kazneno prijavi motivacijsku govornicu koja opasnim savjetima dovodi u pitanje zdravlje ljudi.

Ministarstvo zdravstva nakon toga je najavilo da će kazneno prijaviti Bučević zbog nadriliječništva, a ubrzo je i policija potvrdila da je istražuju.

Pročitajte više