Nabildani imigrant iz Irana sad zarađuje 7000 kuna po snimanju

Foto: Instagram

NAKON što je na Instagramu objavio fotografiju svog golog isklesanog tijela, na kojoj je intimno područje prekrio emojijem pizze, 28-godišnji Hossein Balapour postao je poznatiji kao Instagram zvijezda Yakiboy.

Istetovirani mišićavi muškarac koji danas hoda ulicama Sydneya u Versaceu i nosi zlato na zubima prije samo pet godina stigao je brodom u Australiju kao iranski imigrant.

"Visok sam 195 centimetara, zašto ne bih zarađivao na svom tijelu", rekao je za Daily Mail, otkrivši da za jedno snimanje uzima i do 1500 dolara (oko 7000 kuna).

U intervjuu je rekao da ga hejteri vrijeđaju da je diler droge i lopov, a oni zatucani ponavljaju mu da su njegove tetovaže zabranjene u islamu. S druge strane, svakodnevno dobiva brojne poruke napaljenih Amerikanki, no ističe da je oženjen te da će njegova supruga uskoro roditi njihovo prvo dijete, kćerkicu.

"Prije nego što sam se oženio, preko Instagrama sam nalazio cure", rekao je, a njegova žena, koja nije željela da je se imenuje niti prikaže u intervjuu, dodala je da je čak naučio engleski od cura s kojima je spavao.

U to je vrijeme živio u hostelu, no i to je bilo bolje od života u centru za imigrante na Uskrsnim otocima.

"Iskreno, cijeli život sam temeljio na vožnji brodom do Australije", rekao je, otkrivši da je u Teheranu radio kao boksač i učitelj jiujitsua.

"Previše je loših uspomena iz tog vremena", rekao je, dodavši da je Islamska Republika zemlja bez mogućnosti s vladom koja tlači građane i pokrada ih.

Izabrao je Australiju zato što je bila dovoljno daleko od Irana.

Fotografija s emojijem pizze ga je proslavila, a njegova žena kaže: "Neki tvrde da je emoji premalen. Nije".

Osim što zarađuje na Instagramu, radi kao osobni trener boksanja, jiujitsua te maneken. 

>>>Zgodnog Srbina proglasili najseksi doktorom na svijetu: "Imam problema zbog izgleda"<<<

Pročitajte više