Nagradna igra: Okusi dobru zabavu i pozitivnu vibru u Fitness centru Reforma

SPEKTAKULARNIM otvorenjem prošlog četvrtka s radom je nakon dugog iščekivanja i službeno započeo apsolutno najjači fitness centar u Zagrebu. Fitness centar Reforma u Savskoj 120 prostire se na oko tisuću metara kvadratnih, te se po ponudi predstavlja kao jedan od najboljih u Zagrebu.

Osim teretane i rekvizita za grupne tjelovježbene aktivnosti, Reforma raspolaže i najvećom kolekcijom sprava za Pilates metodu u Hrvatskoj

U Reformi su članovima centra osigurane raznovrsne rekreativne aktivnosti uz najkvalitetnije školovane trenere. Osim teretane i rekvizita za grupne tjelovježbene aktivnosti, Reforma raspolaže i najvećom kolekcijom sprava za Pilates metodu u Hrvatskoj. Također, članovima je na raspolaganju i polivalentna sportska dvorana namijenjena malom nogometu, košarci, odbojci, stolnom tenisu i ostalim sportovima, te bazenom za aquaerobic i slobodno plivanje.

Uz nadzor stručnih trenera, između mnogih grupnih aktivnosti članovi mogu odabrati onu koja im najviše odgovara: Machinework Pilates (Pilates na spravama), Mat Pilates, poweryoga, aerobics, workout, kružni trening i popularni S-Faktor ili se odlučiti za privatne treninge s potpuno individualiziranim pristupom, a sve to po vrlo prihvatljivim članarina, pristupačnim širokoj populaciji.

"Reforma je prije svega zamišljena kao mjesto pozitivne atmosfere i kvalitetne brige o tijelu. Nema tu 'ekskluzive', ovdje se gura dobra zezancija i pozitivna vibra"

Prema riječima Marine Huljev Čović i Vazmenka Pervana, voditelja centra i pobjednika jedine sezone "Survivora" u Hrvata, "Reforma je prije svega zamišljena kao mjesto pozitivne atmosfere i kvalitetne brige o tijelu. Nema tu 'ekskluzive', ovdje se gura dobra zezancija i pozitivna vibra, a sve u svrhu toga da se vježbanje - čak i onima koji ga ne vole - učini što ugodnijim.". Upravo iz tog razloga, čini se, prostor je opremljen video površinama na kojima se prikazuju MaxTV programi, a za kvalitetan audiovizualni ugođaj zadužen je GBOX - digitalni jukebox nove generacije.


Nakon vježbanja članovi se mogu dodatno pobrinuti za svoje tijelo masažom ili saunom, a prije polaska na fakultet, posao ili dom okrijepiti se sokom, kavom ili proteinskim napitkom te se spojiti na besplatan bežični internet. "Pucamo i na studentsku populaciju te mislimo da će upravo njima Reforma biti prilično zanimljiva, prije svega zbog atraktivne lokacije na kojoj se nalazi - križanju Savske caste i Slavonske avenije. Točno smo između studentskih domova “Šara” i “Cvjetno”, a usput smo svima koji putuju za studentski dom Stjepan Radić. Također, članovima - pogotovo studentima - u susret izlazimo i cijenama koje su i više nego pristupačne", ističe Vazmenko.

No, ni to nije sve. Reforma, naime, u svojem velikom postrojenju "čuva" i dva partnera: aqua centar "Delta" te akrobatski plesni klub "IN". U Aquacentru "Delta" održavaju se programi aquaerobicsa, slobodnog plivanja, a uskoro s radom započinje i škola plivanja za djecu, dok u plesnom klubu "IN" članovi mogu odabrati između mnogih plesnih programa, kao što su akrobatski rock'n'roll, društveni, standardni i latinoamerički plesovi, MTV jazz, showdance, tečajevi za mladence, te mnogih drugi. "Zajedno s našim partnerima stvorili smo uistinu bogatu ponudu, kakvu se teško može naći negdje drugdje u Zagrebu, a sve sadržaje konstantno unaprijeđujemo i prilagođavamo potrebama članova." - naglašava Marina.

Nagradna igra


Povodom otvorenja fitness centar Reforma je za sve posjetitelje Index.hr-a pripremila nagradnu igru u kojoj je moguće osvojiti čak devet vrijednih nagrada - tri mjesečne članarine za teretanu, tri mjesečne članarine za grupne programe po želji te tri individualna sata na pilates Reformerima! Sve što treba je odgovoriti na jednostavno pitanje:  

Na kojoj adresi se nalazi najjači fitness centar u Hrvata?

A) u Savskoj 120

B) na križanju Savske i Slavonske

C) točno između studentskih domova "Šara" i "Cvjetno"

D) sve navedeno

Svoje mailove sa subjectom "Reforma - najjači fitness centar u Hrvata" šaljite na info@fitnessreforma.com i uz malo sreće osvojit ćete nagradu na kojoj će vam vaše tijelo biti zahvalno.

Pročitajte više