Nagradna igra: Osvojite ulaznice za rasplesani spektakl The Fame!

AKO VOLITE filmove prepune plesa i glazbe, onda će vam se svidjeti poslastica koju donosi Continental film. U kina nam, naime, stiže nova verzija Oscarom nagrađenog filma Fame: San o slavi. Film prati grupu talentiranih plesača, pjevača, glumaca i umjetnika tijekom njihovog četverogodišnjeg obrazovanja na New York City High of Performing Arts, školi u kojoj učenici iz svih društvenih slojeva dobivaju priliku ostvariti svoje snove i postići stvarnu i trajnu slavu., koja je moguća samo uz talent, predanosti i golem trud.

U nevjerojatno konkurentnom okruženju, strast svakog učenika bit će stavljena na kušnju. Dok se uz poduku najboljih i najstrožih učitelja trude ostvariti svoj trenutak slave, oni će otkriti tko među njima posjeduje urođene vještine i predanost potrebne za uspjeh. Uz ljubav i podršku svojih prijatelja i kolega umjetnika, otkriti će tko među njima ima ono potrebno da postigne bezvremenu slavu.

Film odlikuje kvalitetnim scenarijem Allison Burnett, a zasnovan je na onom kojeg je napisao Christopher Gore. Osim scenarijem i režijom, film nam donosi i kvalitetnu mladu glumačku postavu koju čine Asher Booka, Kristy Flores, Paul Iacona, Paul McGilla, Naturi Naughton, Kay Panabaker, te još mnogi mladi i talentirani glumci.

Film u naša kina stiže 22.10. kada ga možete pogledati ekskluzivno u Movieplexu u Centru Kaptol. Osim kvalitetnih scena, čeka vas i uzbudljiva glazbena kulisa filma, koja je dostupna i na CD izdanju "The Fame-Original Soundtrack" u izdanju Universal Musica.

Nagradna igra

I ovoga puta vas nagrađujemo sa pet puta po dvije ulaznice, a sve što trebate učiniti je poslati mail s vašim podacima (ime, prezime, adresa i kontakt broj) na našu e-mail adresu: index.nagrada@gmail.com, na koju se za ulaznice možete javiti do srijede u 13,00 h. Također ćemo nagraditi pet sretnika sa soundtrackom filma. Sretne dobitnike obavijestit ćemo mailom!

Pročitajte više