Najava ljetne sezone: Papaya Zrće bogatija i raznovrsnija nego ikad!

NAJPOŽELJNIJA destinacija za mlade, nezaobilazna plaža Zrće, otvorila je svoja vrata, a u sljedećim tjednima postat će meka svjetskih glazbenika, DJ-a i producenata. Klub Papaya je za sezonu 2009. uspio okupiti najrespektabilnije svjetske DJ-je i producente, a sama činjenica da ovu sezonu krase „tri najbolja“ - Paul Van Dyk, Tiesto i Armin Van Buuren, stavljaju Papayu u sam vrh najpoželjnijih open air mjesta za zabavu u svijetu. Klub Papaya je bio nominiran i za prestižnu nagradu "See Me Awards" za najbolji klub u jugoistočnoj Europi, a jedini je klub u svijetu koji u jednoj sezoni ima tri najveća svjetska imena.

PAPAYA DAY & NIGHT SUMMER FESTIVAL- 15.-18.07.

Festivalska groznica počinje s „Papaya Day&Night“ programom - najvećim klupskim ljetnim festivalom u Hrvatskoj, koji ovo ljeto doživljava peto izdanje, a koji počinje 15. srpnja. Otvara ga velikan Paul Van Dyk, koji je proglašen za trećeg najboljeg Dj-a i producenta na svijetu. Iza Paul Van Dyk-a trebala je nastupiti Groove Armada koja je, nažalost, otkazala europsku turneju, a 16. srpnja novo ime koje Papaya Day&Night festivala biti će Funkerman. Petak, 17.srpnja, rezervirao je polovicu popularne grupe Deep Dish, Sharama, dok je zadnji dan tradicionalno rezerviran za magični britanski dvojac Freemasons, koji će po prvi put nastupiti u sklopu popularnih after beach partyja. Večer će pripasti hrvatsko-američkoj kombinaciji, PlayOne i Barbari Tucker, koji će usput i promovirati svoj novi singl „Let your love shine through“ s Papaya Day & Night 2009 glazbene kompilacije.
 
ARMIN VAN BUUREN – 30.07.

Vlasnik titule najboljeg svjetskog dj-a i producenta po prvi put će nastupiti u regiji u klubu Papaya 30. srpnja. Dobitnik je mnogih svjetskih priznanja i nagrada, te voditelj jedne od najslušanijih radijskih emisija, „A state of Trance“, koju prati više od četiri milijuna slušatelja diljem svijeta. On je jedan od produkcijski najzahtjevnijih izvođača na svijetu, a na svoj nastup dolazi privatnim avionom.
 
MTV CLUBBING ZONE – 05.-08.08. Tiesto

Ekskluzivna suradnja MTV-ja i kluba Papaya urodila je prvim zajedničkim festivalom MTV Clubbing Zone, čiji je nositelj najveća zvijezda glazbenog showbiza, TIESTO. MTV u novom ruhu s novim vodstvom ekskluzivno je potpisao sve buduće evente u klubu Papaya. Prošlogodišnje zanimanje za Tiesta bilo je na svjetskom nivou, a ulaznice za njega prodavale su se i u dalekoj Australiji, Egiptu, Kanadi i Švedskoj. Tiesto će 5. kolovoza otvoriti prvo izdanje MTV Clubbing Zone, inače četverodnevnog eventa, a u maniri zvijezda svoj dolazak na plažu Zrće planira helikopterom. Dan iza, 6. kolovoza, svoje mjesto na pozornici dugačkoj čak petnaest metara zauzet će Arno Cost. Popularnog Britanca Chrisa Lakea po drugi put u klubu Papaya moći ćemo vidjeti 7. Kolovoza, a zadnji dan MTV Clubbing festivala pripao je Paulu Lomaxu i Narany na DeepFligft Ibiza večeri.

TUBORG GREEN BEAT- 12.-15.08. – na krilima Šveđana

Drugo izdanje Tuborg Green Beat festivala 12. Kolovoza otvorit će najtraženija trojka Dj-a i producenata, Swedish House Mafia, kojima će u punom sastavu ovo biti prvo predstavljanje u Hrvatskoj. Na tron Papaye dan poslije, 13. kolovoza, zasjest će prošlogodišnji nositelj festivala, Šveđanin Eric Prydz koji u svojoj kolekciji ima nagradu Grammy. Mark Knights i Dirty South zabavljat će goste Papaye kroz after beach i večernji party 14. kolovoza. Zadnji dan festivala pripao je najutjecajnijoj osobi elektronske glazbe - Peteu Tongu, karizmatičnom voditelju najpopularnije radijske emisije na postaji BBC 1. Pete Tong će zatvoriti Tuborg Green Beat festival.



Uživajte u dosad neviđenoj glazbenoj i svjetlosnoj produkciji, na vrijeme rezervirajte svoje mjesto u najvećem VIP prostoru na otvorenom. Budite dio svijeta ovo ljeto u klubu Papaya.

Pročitajte više