Najbolja prijateljica Meghan Markle na Instagramu napokon otkrila u kakvom su odnosu

Foto: Instagram

NAKON mjeseci spekulacija i priča o navodnoj svađi najbolja prijateljica Meghan Markle, Jessica Mulroney, napokon je progovorila o njihovom prijateljstvu.

"Ovo ću reći jednom za svagda, Meghan i ja smo obitelj. Ona je najdivnija prijateljica i provjerava kako sam svakog dana. Tabloidna kultura je grozna. Stvara laži i priče koje povrijede. Prestanite se hraniti njome. Gotova sam", napisala je na Instagram storyju te tako dala do znanja da su ona i Meghan još uvijek u odličnim odnosima.

O problemima u njihovom odnosu počelo se pričati kad je Jessica sa svog Instagrama, inače zaključanog za javnost iako je na njemu prati skoro 400.000 ljudi, obrisala zajedničku fotografiju. Obrisana fotografija nastala je na dan Meghaninog vjenčanja.

"Ljudi često pitaju zašto sam obrisala neku fotografiju. Količina zlostavljanja i mržnje koju sam morala podnositi tri godine... Dosta mi je toga. Budite ljubazni, budite dostojanstveni. Svi smo odrasle osobe, prestanite se ponašati poput tinejdžera. Prave žene ne omalovažavaju druge žene", napisala je nakon toga.

Mulroney je zbog društvenih mreža ove godine imala velikih problema. Nakon što ju je influencerica Sasha Exeter nazvala "primjerom privilegiranosti bijelaca", Mulroney joj je prijetila, zbog čega je ostala bez gaže na ABC-ju i CTV-ju.

Mediji su pisali da je nakon toga zahladio i njen odnos s Meghan, iako je kuma njenom i Harryjevom sinu Archieju.

Pročitajte više