Najbolji hrvatski chefovi organiziraju gala donatorsku večeru za djecu

Foto: Press

RAZIGRANU dječicu Udruge Anđeli jučer su posjetili poznati hrvatski chefovi Ivan Pažanin i Braco Sanjin koji sa svojim kolegom Hrvojem Zirojevićem čine "Trio fantasticus".

Taj poznati trojac hrvatskih chefova iza sebe ima brojne realizirane humanitarne akcije, a s njima ne planiraju stati.

Udrugu Anđeli posjetili su kako bi se pobliže upoznali s njenim radom, malenim anđelima koji je čine, djelatnicima, volonterima i njihovom svakodnevicom. Osmijesi na licima djece, kao i osmijesi na licima chefova, najbolje će dočarati kako je susret protekao.

Ovom prilikom chefovi su najavili i gala donatorsku večeru "Trio fantasticus za dicu" koja će se održati 29. studenog 2019. u restoranu Studentskog centra Kampus, a kojoj je cilj pomoći Udruzi Anđeli i Odjelu neonatologije KBC-a Split. "Dobro je činiti dobro",  kaže chef Braco, a upravo to vi možete napraviti dolaskom na večeru.

Večera je zamišljena u pet sljedova naših chefova, svaki slijed bit će praćen i vrhunskim vinima, a da bi sve bilo zabavno organizatori su se pobrinuli za glazbeni program. Goste će, pod voditeljskom palicom Edite Lučić-Jelić i Joška Bonačija, zabavljati grupa Best, Marina Fernandez i gosti iznenađenja.

"Ovo je najmanje što moji kolege i ja možemo napraviti za našu dicu i ne mislimo stati samo na ovoj večeri. Tek kad dođete ovdje i upoznate dicu i ove divne ljude koji daju sebe za njih, najmanje što možete je da i vi date dio sebe", rekao je Ivan Pažanin.

Braco Sanjin nije mogao skriti svoje oduševljenje i emocije koje je susret pobudio u njemu: "Kad radimo večeru u restoranu cilj nam je i najveće zadovoljstvo da gosti odu sretni i zadovoljni, a na ovoj večeri mi želimo poći kući sretni i zadovoljni čineći dobro".

"Mi, djelatnici Udruge, jednostavno smo presretni kad nam dođu ljudi u posjetu pa tako i danas kad vidimo da su naša dječica toliko sretna i kad ih ovako male stvari razvesele. Svi bi oni sada kuhali s Bracom i Ivanom, ne bi ih pustili odavde...", rekla je Anka Đikić iz Udruge Anđeli.

Pročitajte više