Najgledaniji film na Netflixu oduševio gledatelje jednim detaljem: "Vraški izvrsno"

Foto: Netflix

DUGOOČEKIVANI krimić Reptile trenutno je najgledaniji film na Netflixu. U glavnoj ulozi je detektiv Tom Nichols (Benicio Del Toro) koji istražuje ubojstvo jedne agentice za nekretnine. Jedan od glavnih osumnjičenika za zločin je žrtvin partner Will Grady (Justin Timberlake).

 

I dok je film podijelio kritičare, gledatelji se slažu oko jedne ključne točke: vrijedi ga pogledati samo zbog izvedbe Benicija del Tora, koji je sudjelovao i u pisanju scenarija. Njegova je gluma najviše oduševila ljude, sudeći prema brojnim reakcijama na društvenim mrežama.

Ljudi komentiraju: "Jedan od najvećih glumaca"

"Benicio Del Toro nastavlja nas podsjećati zašto je jedan od najvećih glumaca", "Reptile je okej film sa stvarno sjajnom izvedbom Benicija del Tora", "Benicio Del Toro ovdje ima vraški izvrsnu izvedbu", "Takav je užitak gledati Benicija Del Tora", "Fascinantan je", samo su neki od komentara.

Osim Timberlakea i Del Tora, u filmu glume Alicia Silverstone, Michael Pitt, Eric Bogosian i Domenick Lombardozzi. Režiju potpisuje Grant Singer, koji se proslavio kao redatelj videospotova za neke od najvećih zvijezda današnjice, od Sama Smitha do Weeknda

Pročitajte više