Najgori selfiji u 2015: Donosimo top 10 verzija koje nikako nemojte isprobavati

Screenshot: Youtube/Twitter/Instagram

NEKI su ispali smiješni, neki neprimjereni, nakon nekih selfija uslijedila je i kazna... Koji god razlog bio, svi ovi selfiji  našli su se na listi najgorih i 2015. i dolaze s upozorenjem . ovo nikako nemojte opet isprobavati.

1. Broj jedan pripao je prilično bezosjećajnom naslikavanju u New Yorku ispred mjesta gdje je detonirana bomba ozlijedila 22 dvoje ljudi. Kontroverzni selfi izazvao je pravu kontroverzu.

2. Jedan selfi entuzijast pokušao se fotografirati s morskim lavom koji nikako nije bio raspoložen za poziranje.

3. Na trećem mjestu je video u kojem je skupina prijatelja na teži način naučila kako automobil nije mjesto za selfie štap, a raspjevana družina pretvorila se u - preplašenu.


4. I to se dogodilo – ovaj je muškarac iz Tennesseeja uhićen jer je pokušavao napraviti selfie na vrhu Brooklynskog mosta u New Yorku.



5. Nakon što je zaključila da selfie štap nije praktičan za upotrebu, ova je ekipa izumila ni manje ni više nego – selfie cipele. Koliko god smiješno izgledalo, proizvod se zapravo uspio probiti na tržište.


6. Nije ni pljačka anonimna kao što je nekad bila. Ovi momci nisu uspijeli odoliti objavljivanju selfija s novcem koji su netom prije ukrali iz banke. Poslije toga su, nepotrebno je reći – završili na policijskoj postaji.



7. A izgleda da Justinu Bieberu nikad dosta novca. Tako je ove godine odlučio da će rado dopustiti svojim fanovima da s njim uslikaju selfi -  za "samo“ 2 000 dolara. Odluka je postala hit na Internetu, a mladi pjevač predmet sprdnje.


8. Ovaj je jadni medvjed bio žrtva svakodnevnog poziranja za selfije posjetiteljima zoološkog parka u Denveru. Sve je otišlo toliko daleko da se zoo privremeno morao zatvoriti.


9. Da neki pobornici dobrog selfija ne znaju za strah, dokazala je skupina mladih koja se fotografirala nasred tračnica. Pričekali bi da vlak prođe, a onda bi se pruga pretvorila u otvoreni studio za foto session.



10. Ni ova top lista nije mogla proći bez Kim Kardashian koja je objavila i svoju selfi knjigu. Nakon što se snimila s tabletama protiv jutarnje mučnine, oglasila se američka administracija za hranu i lijekove koja je sadržaj fotografije okarakterizirala netočnim te naglasila kako Kim navodi na pogrešno mišljenje o lijekovima.

Pročitajte više