Najljepša blagdanska inspiracija: ideje za poklone muškarcima koji znaju što hoće

Foto: © ANSONS

ODBROJAVAMO dane do Božića i blagdanskog ozračja, topline doma te uživanja i druženja s najbližima. Uz čari blagdana, volimo i trenutke darivanja bliskih osoba pomno odabranim poklonima. Pronaći savršen božićni poklon dragim muškarcima u životu, može biti pravi izazov. Kako bi ta potraga bila što jednostavnija i uspješnija, modna kuća ANSON'S donosi ideje za najbolje poklone koji se mogu pronaći ispod bora ovog Božića.

Na više od 1000 četvornih metara, ovaj modni brend ima dovoljno prostora za kreativnost: dopustite da vas inspiriraju mnogi međunarodni kao i ekskluzivni brendovi. Uz to, uvijek možete zatražiti i savjet naših modnih stručnjaka koji će vam rado pomoći u odabiru idealnog znaka pažnje.

Pri vrhu liste najboljih darova svakako su praktični i topli, ali trendi modni dodaci. Za sve ljubitelje zime, kožne rukavice u crnoj boji odlična su ideja s kojom ne možete pogriješiti. Uz rukavice, odaberite i bezvremenski klasik – crni kožni remen. Muškarac koji odiše stilom i elegancijom u ormaru treba imati i kvalitetnu kravatu za posebne prigode, stoga je ANSON'S pripremio ove nezaobilazne dodatke u različitim i elegantnim uzorcima.

Posljednjih sezona u modi je biti opušten i izgledati prirodno. Za sportske tipove i ljubitelje sportskih kombinacija, ANSON'S nudi najudobniji komad odjeće s pomakom, plišanu trenirku. Ako je k tome u pitanju poznati brend i crna boja koja simbolizira sofisticiranost i luksuz, sportska elegancija za streetwear look pun je pogodak.

Komad odjeće koji jamči izvrstan look u svim modnim izričajima, svakako je kvalitetna košulja dobrog kroja i visoke kvalitete. Za muškarca kojemu je toplina u zimskim danima imperativ, odaberite casual košulju od samta, a za večernju prigodu poput božićnih domjenaka ili novogodišnjeg izlaska, nećete pogriješiti s klasičnom bijelom košuljom.

A gdje pronaći savršen poklon? Više ne morate trčati i obilaziti stotine trgovina. Na 900 kvadrata prostora u ANSON'Su očekuje vas jedinstveno iskustvo kupovine i bogata ponuda vrhunskog stila i kvalitete. Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Tom Tailor i ekskluzivni brendovi MCNEAL i REVIEW tek su neka od upečatljivih imena koja ćete pronaći u ovoj shopping destinaciji, na adresi Ljubljanska avenija 2B u Zagrebu. Više informacija pronađite na https://www.ansons.com/hr/.

Pročitajte više