Najljepša DJ-ica današnjice Lauren Pope i Narany nastupaju u Papayi

NAKON velikana svjetske DJ glazbene scene poput Davida Moralesa, Paula Van Dyka i drugih, koji su proteklih dana zabavljali desetke tisuća ljudi u Papayi, nakon kiše i prolaznih oluja, iduća su dva dana u novaljskoj Papayi rezervirana za dvije posebne dame.

Najljepša DJ-ica današnjice prema časopisu Nuts, Britanka Lauren Pope, iduća će dva dana biti gošća kluba Papaya. Lijepa Britanka posljednjih par godina stekla je ugled u svijetu dance scene svojim odličnim nastupima u Londonu, Ibizi, Miamiju itd., ali i radom u produkciji svojih materijala kojima se sve više posvećuje. U društvenom životu Velike Britanije, Lauren je poznata i kao celebrity model, a javnost su zabavljali i detalji njenog privatnog života, naročito iz vremena kad su je povezivali s britanskim princem Harryjem te bivšim kapetanom engleske nogometne reprezentacije Johnom Terryjem. Lauren Pope u Papayi nastupa u četvrtak 5. kolovoza na After beach partiju od 16 do 20 sati te u petak 6. kolovoza na noćnom partiju od 22 sata.

Druga dama koja nastupa u Papayi, i to na noćnom partiju u četvrtak 5. kolovoza, je hrvatska glazbenica Narany. Posljednjih je godina svoju glazbenu karijeru gradila podjednako u Hrvatskoj i inozemstvu. Njezini su nastupi odlično primljeni kako na hrvatskoj obali, tako i na Ibizi, Turskoj, itd. Surađujući s njemačkim producentom dance glazbe Torstenom Stenzelom, Narany je izdala album prvijenac "Love in Your Eyes", a ubrzano se priprema njegov nastavak, za koji su nedavno snimljene nove skladbe "You" i "Peretual Blue", za koju se premijera spota očekuje na jesen. Narany nakon nastupa u Novalji očekuje nastavak turneje po većim europskim gradovima.

Papaya u nastavak ljeta nakon odličnih Festivala koji su održani, kreće u još većoj brzini pa nas tako već idući tjedan očekuje Festival MTV/Godskitchen od 11. do 13. kolovoza, koji predstavlja najveću house atrakciju današnjice Swedish House Mafiju, čiji hit "One" s američkim producentom Pharellom ne silazi s prvog mjesta svjetskih glazbenih ljestvica, te nastupe DJ-a Garetha Emeryja, Above&Beyond i drugih. Kako su su svi dosadašnji Festivali i programi u Papayi rasprodani predlažemo da svoju ulaznicu osigurate na vrijeme u sustavu Eventima ili u klubu Papaya.

Pročitajte više