"Najljepša trudnica na svijetu" o problemima nakon poroda: "Nosim uloške veličine aviona"

Foto: Instagram

POZNATA fitness blogerica i model, Sarah Stage u posljednje je vrijeme bila na meti kritika zbog svog izgleda u trudnoći.

Naime, nakon što je objavila svoje fotografije u trudnoći, na kojima nema baš istaknut trbuh, mnogi su je optužili da njen neprirodan izgled šteti djetetu.

Prozivke su se nastavile i nakon što je objavila fotografiju nakon poroda, na kojima je očito da je rodila zdravo i normalno dijete.

Nekima od njenih pratitelja zasmetale su uske traperice u kojima je pozirala držeći dijete.

"Kako možeš nositi traperice nakon poroda?", zapitali su se.

Sarah je u svom idućem postu odlučila odgovoriti na kritike i objasniti kako izgleda njezin život nakon poroda.

"Polako se oporavljam od carskog reza. Ako nisam kod doktora, većinom ležim u krevetu s bebom kako bi mi rana čim prije zarasla. Nosim uloške veličine aviona, a traperice ili
tajice drže ih na mjestu. Usput, lijepo od vas što ženu koja je tek rodila prosuđujete na temelju njene odjeće. Neki su mi čak zamjerili što sam našminkana i počešljana na zadnjim fotkama. Za to mi je trebalo deset minuta s ogledalom", piše ona.

Dodala je kako fotografije na društvenim mrežama često znaju dati dojam da živi na određeni način, ali da se ona ustvari nosi s istim problemima kao i svaka druga žena.

"Trudim se nositi najbolje što mogu s otečenim grudima, grudnjakom za dojenje, golemim ulošcima, hormonima, nedostatkom sna... Ali, sve to vrijedi jer je na kraju jedino važno da imam još jednu zdravu bebu", zaključila je Sarah.  

Pročitajte više