Najmlađi Todorić i supruga Milica otkrili spol trećeg djeteta

Foto: Instagram

IVAN TODORIĆ i njegova supruga, bivša manekenka Milica Mihajlović, uskoro će dobiti djevojčicu. Vijest o spolu njihovog trećeg djeteta otkrila je na Instagramu Ivanova sestra Iva Todorić.

"Srce se pojavilo kad smo saznali da dolazi još jedna anđelica u našu obitelj", napisala je Iva u opisu objave na društvenoj mreži. U komentarima se oglasio Marko Grubnić koji je ostavio emotikon srca.

Inače, Ivan i Milica otprije imaju kćer Ariju i sina Vida

O Milici se ne zna puno. Poznato je da su se ona i Ivan upoznali 2009. godine u New Yorku dok je ona nosila reviju, a on je u Velikoj Jabuci boravio zbog posla. Index je tada prvi objavio da je najmlađi sin kontroverznog poduzetnika Ivice Todorića po Miami Beachu prošetao s djevojkom Milicom, s kojom je bio u vezi šest mjeseci.

Milica je ostatak obitelji upoznala na svadbi sina bivšeg premijera Nikice Valentića, a ubrzo je počela sve češće boraviti u Kulmerovim dvorima. Manekenstvom se počela baviti sa 16 godina, a srpski mediji pisali su da joj je direktor modne agencije Women Dejan Marković prišao u Budvi i ponudio posao.

Osim što se bavila manekenstvom, studirala je na Fakultetu organizacijskih nauka, a svoju privatnost uspjela je sačuvati i nakon što je ušla u klan Todorićevih. O njenoj vezi s Ivanom znalo se samo da su u srpnju 2013. godine prekinuli, a potom se pomirili pola godine kasnije, na proslavi Miličinog rođendana u Beču.

Pročitajte više