Najomraženija holivudska zvijezda napala Kardashianke pa se pokajala

Foto: Instagram

IAKO Kardashianke imaju milijune obožavatelja, postoje i oni koji nisu oduševljeni reality sestrama, a to se ne boje ni pokazati.

Jedna od njih je holivudska glumica Anne Hathaway, koja je prvo objavila pa brže-bolje obrisala fotku na kojoj se sprda na račun Kardashianki i njihovih klonova diljem svijeta. Na fotki je poručila: "U svijetu punom Kardashianki, budite Helena Bonham Carter".

Nakon burne reakcije, fotografija je izbrisana s profila najomraženije holivudske glumice i zamijenjena priopćenjem: "Objava je izbrisana zbog nenamjernog napadanja drugih".

"Nije mi palo na pamet da suprotstavljam nekoga nekom drugom. To nije u mom stilu. Mir", napisala je Anne.

S obzirom na to da Kim Kardashian ima naviku obračunavati se s onima koji je ne obožavaju, očekuje se njen odgovor. Dosad se već sukobila s Bette Midler, Piersom Morganom i Chloe Grace Moritz, kojima se nije svidjele njene gole fotografije na Instagramu. Anne možda pomogne činjenica da je hvalila Kim u rujnu prošle godine.

"Bila sam poput svih drugih koji misle da su Kardashianke slavne samo zato što su slavne. No zbilja me impresioniralo koliko je Kim Kardashian podržavala Caitlyn Jenner", rekla je tada za Refinery29. 

Pročitajte više