Najpopularnija igra na svijetu: Keanu Reeves u društvu prelijepe glumice

Foto: EPA-EFE, Screenshot: Fortnite

NAJPOPULARNIJA igra na svijetu postat će bogatija za još jedan skin iz filmskog hita John Wick: Chapter 3 - Parabellum, u kojem glavnu ulogu igra Keanu Reeves. Kako Keanu u igri ne bi bio usamljen pridružiti ćemu se Sofia koju u filmu glumi prekrasna Halle Berry.

>Ni po Matrixu, ni po Johnu Wicku: Evo po čemu klinci znaju Keanua Reevesa

Nismo ni primijetili da u posljednjem nastavku Johna Wicka ima više likova od našeg protagonista i svih onih koje će ubiti u otprilike dva sata akcije. Šalu na stranu. Sofia, odnosno Halle Berry će se pojaviti u Fortniteu, nakon što je to isto učinio i John Wick za vrijeme promocije filma. Kako su očito obje strane zadovoljne rezultatima promocije i drugi lik iz filma naći će se u igri.

Fortnite je vrlo plodno tlo za ovakve promocije. Pokazuje to i činjenica da su djeca počela zaustavljati Keanu Reevesa kako bi se s njim slikala, ne zbog Nea i Matrixa, ili Johna Wicka, već zato što su ga prepoznali kao "onaj lik iz Fortnitea". Sada bi ista sudbina mogla zadesiti 52-godišnji Halle, koja bez obzira na godine izgleda fenomenalno u svakom pojavljivanju u javnosti.

Još od prošlog mjeseca poznato je da će se Sofia u nekom obliku naći u igri zahvaljujući onima koji prekopavaju datoteke igara. Čini se kako je njen izgled nešto poboljšan, a koliko zapravo liči na Halle Berry, procijenite sami.

Pročitajte više