Najpovoljnije kuće pokraj Zagreba prodaju se za manje od 50 tisuća eura

NEKRETNINE po pristupačnoj cijeni koje nisu previše udaljene od glavnog grada na Index Oglasima su uvijek posebno popularne. Trenutno se na našem oglasniku prodaje oko 35 tisuća kuća, a više od 3 i pol tisuće nalazi ih se u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji.

U ovom članku smo se fokusirali upravo na takve oglase i izdvojili pet najpovoljnijih ponuda. Ove nekretnine u Zagrebačkoj županiji možete kupiti s budžetom od samo 45 tisuća eura! 

Kuća u Žlebecu Pušćanskom 



Ova kuća u Žlebecu Pušćanskom velika je 70 metara kvadratnih i nalazi se na parceli od 968 m2. Sastoji se od suterena u kojem su podrum, tri prostorije i wc, kata gdje su kuhinja s blagovaonicom, dnevni boravak, izlaz na terasu od 20 m2, spavaća soba te kupaonica i tavana koji je neuređen. Dokumentacija je uredna, a cijena iznosi 45 tisuća eura.

Simpatična kuća u blizini Sesveta 



Simpatična samostojeća kuća površine 87,62 četvornih metara smještena je na parceli površine 478 m2 i nalazi se u prekrasnom okruženju na brdu u naselju Kašinska Sopnica. Kuća se sastoji od podruma, prizemlja i potkrovlja, a okolina je predivna s puno zelenila i prirode s tim da su u okruženju obiteljske kuće i vikendice. Od centra Sesveta dijeli vas 12 minuta vožnje, a nekretnina vaša može biti za 37 tisuća eura.

Kuća u općini Pokupsko



Renoviranu kamenu kuću od 100 metara kvadratnih, okruženu šumom i okućnicom od 1000 kvadrata možete imati već za 36 tisuća eura. Kuća je na dobrom položaju te nitko ne ometa pogled prema šumi, a iza kuće je još samo jedan vlasnik. Upravo stoga je idealna za život ili kao vikendica. 


Vikendica u okolici Sesveta



Ova vikendica na dvije etaže velika je 52 metra kvadratna i dolazi s vinogradom od 572 m2 i voćnjakom od 99 m2. Nalazi se u naselju Paukovec, 5 kilometara od izlaza Popovec, i prava je oaza mira. Prodaje se za  22.500 eura. 

Vikendica u Svetom Ivanu Zelini 



Trenutno najpovoljnija nekretnina u Zagrebačkoj županiji je ova vikendica površine 55,30 m2 koja se nalazi u Svetom Ivanu Zelini na parceli od 488 m2. Sastoji se od podruma i prizemlja, a s prostrane terase se pruža prekrasan pogled na prirodu i na centar Zeline. Okolina je predivna, u blizini su samo obiteljske kuće i vikendice, a cijena iznosi 13.500 eura. 

Pročitajte više