Najpoželjniji hrvatski neženja uhvaćen: Slaven Bilić u friškoj ljubavnoj vezi

SLAVEN BILIĆ, čovjek koji slovi kao jedan od najpoželjnijih neženja u Hrvatskoj, navodno je već dva mjeseca u vezi s liječnicom iz Šibenika, ginekologinjom Nelkom Tomić, prenosi Jutarnji List. Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Nelku je upoznao u Srimi pokraj Vodica, gdje oboje imaju vikendicu, a svoju romansu od očiju javnosti skrivaju već nekoliko mjeseci, iako je bilo pitanje trenutka kada će tajne ljubavnike netko otkriti.

Nelka, jednako kao i Slaven Bilić, već je bila u braku te poput Bilića ima dvoje djece, a njezini sugrađani je opisuju kao "samozatajnu, pametnu, obrazovanu i svjetsku ženu, koja je vrhunski stručnjak u svojem poslu" te je opisuju kao idealnu partnericu "najpoželjnijeg hrvatskog neženje". Otkako se službeno razveo od supruge Andrijane, i bez imalo otpora, s njom kao pravi gospodin podijelio pola svoje imovine i prepustio joj skrbništvo nad djecom, Bilića se u medijima povezivalo s HRT-ovom voditeljicom Milom Horvat, a kasnije i s Mirjanom Hrgom što je dovelo do toga da se Bilića smatra kao čovjeka sklonog televizijskim voditeljicama, a ne liječnicama.

Izbornik Slaven Bilić najpoželjniji je neženja i na listi Žuži Jelinek

Bilića je nedavno "svim pametnim ženama" preporučila i svjetska putnica i najveća hrvatska seks savjetnica Žuži Jelinek, koja je svojim pronicljivim okom u izborniku odmah prepoznala "idealnu partiju" za brak. Mlad, pametan, zgodan i bogat - Žužina je biblija, koju je rado podijelila, kao i uvijek, s ostatkom Hrvatske:  "Žene, držite se Bilića, mlad je i bogat, sigurno će se opet ženiti", uvjerena je Žuži, te kako stvari sada stoje, izgleda pogodila kada je izborniku prognozirala najmanje još jedan brak.

Međutim, pitanje je hoće li "skromni i samozatajni" izbornik svoju novu vezu moći održati skromnom i samozatajnom s obzirom na medijski prostor koji mu se svakodnevno dodjeljuje i zanimanje javnosti za njegov privatni život koliko i za profesionalni rad. Fascinacija Hrvatica Bilićem ne jenjava, niti ima naznaka da hoće, a žene ga navodno vole, jer se "ne razbacuje" i u njemu vide osobu koja je stabilna i vjerna, ali i poznata i bogata. Na Euru 2008. naša reprezentacija imala je epitet "zaljubljene repke" - nekoliko nogometaša u friškim vezama, nekoliko ih je poslije Eura otišlo ravno na porodiljni dopust, ali za Bilića se uzimalo zdravo za gotovo da je sam, iako u ovim trenutcima izbornik navodno uživa u zagrljaju svoje nove ljubavi na istom mjestu gdje su se i upoznali - u Srimi pokraj Vodica. 

V.V.
Foto: Index

Pročitajte više