Najružnija Corvette

AMERIČKI ponos, Chevrolet Corvette, mnogi smatraju najboljim američkim proizvodom, barem kad su u pitanju automobilu. Međutim, i najljepše stvari kad dođu pod ruku dovoljno bolesnom umu, u samo nekoliko poteza prerastu u ljudsko ruglo.

Možda najbolji primjer je model Corvette iz 1985. godine čiji vlasnik je odlučio zericu izmjeniti imidž svog ljubimca i dati mu osobnog štiha. Ne samo da je likovno «ukrasio» vanjštinu automobila, već se u istoj mjeri posvetio i unutrašnjosti. Čak niti motor nije ostao pošteđen, već su njegovi dijelovi prekriveni kilama boje.

Ukoliko se bolje pogledaju crteži, postaje jasno da je vlasnik potpuno neplanski ispunjavao centimetre dragocjenog lima. Tako se tu može naći veselo drušvo Mickey Mouse i Pikachu, ali i svjećice motora, pa čak i šare Good Yearovih guma.

I kako se vlasnik opravdava za ovaj zločin, Jednostavno kaže: «Žene vole ovaj automobil. Svaki put kad stanem da natočim gorivo priđe mi barem jedna djevojka. Mogu imati žena koliko god hoću i kakve god hoću. Žele me sve, bez obzira na godine i stas».

Pročitajte više