Najseksi kombinacija na svijetu - Jessica Biel kao Jessica Rabbit

NE ZNAŠ koja je zgodnija - glumica Jessica Biel ili Jessica Rabbit koju su baš nedavno proglasili najseksepilnijim animiranim likom u povijesti. A kako tek izgleda kad se te dvije dame spoje najbolje zna Justin Timberlake koji je također bio dio NBC-jevog showa "Saturday Night Live", kad su snimili kratki skeč u kojem su se dvije Jessice spojile u jednu i time mnogima potaknule erekciju. Justin je glumio Irvinga, supruga Jessice Rabbit, što je baš zgodno jer je u stvarnom životu nadomak braka s Jessicom Biel. Pored njih u skeču se pojavio i Andy Samberg koji je glumio Cathy iz istoimenog stripa.

Zajebana majka

Jessica i Justin zajedno su od prošle godine. Iako Justinova majka  Lynn Harless misli kako je Britney bila bolja za njegovog sina, Justin se oglušio na njezine primjedbe te zaprosio Jessicu koju će prema najavama oženiti ovog ljeta u Italiji. Također su najavili glamuroznu svadbu, ali s manjim brojem uzvanika. Hoće li Justin pozvati svoju majku na vjenčanje ne zna se budući da se petljala u sve njegove veze i tako ih s vremenom uspješno uništila.

Sad je našla za shodno stvarati stres i Jessici Biel koja je sama priznala kako je imala tremu prije upoznavanja sa svekrvom. A tko je ne bi imao, kad ti majka tvog dečka na nacionalnoj televiziji izgovori kako će njegovu bivšu djevojku bez obzira na sve voljeti do smrti. "To je uvijek stresna situacija. Uvijek se trudiš, ali opet ne pretjeruješ u tome da se svidiš nekome", tad joj je odgovorila glumica. Ipak, Lynn je jednom prilikom kroz zube promumljala kako joj je Jessica "draga djevojka". Dok se njegova majka i buduća supruga pokušavaju popeti na zelenu granu, Justin trčkara njujorškim zlatarnicama u potrazi za vjenčanim prstenom.

L.V.

Pročitajte više