Najtraženiji oglas: Od Golfa za 60.000 kuna popularnija je samo kuća u Novigradu

Foto: Index Oglasi

SVAKI ponedjeljak za vas izdvajamo neke od najzanimljivijih i najgledanijih oglasa iz proteklog tjedna. Index Oglasi rastu iz dana u dan i imamo priliku predstaviti vam sve više atraktivnih oglasa.

Ovoga puta u našem izboru najpopularnijih oglasa tjedna imamo tri automobila i dvije jako povoljne nekretnine. Sva tri automobila koji su izazvali vaš najveći interes su marke Volkswagen pa tako imamo lijepi VW Passat CC, izvrsni primjerak Passata u super stanju te interesantni Golf V. Hrpu pregleda skupila je i drvena vikendica u okolici Zagreba, ali na prvom mjestu je ipak kuća u Novigradu koja je smještena u prvom redu do mora.

Provjerite koji su to oglasi ukupno pregledani gotovo 60 tisuća puta.

5. Vikendica u okolici Zagreba

Ova vikendica za odmor nalazi se u naselju Vugrovec Gornji, u parku prirode udaljenom tek 40-ak minuta od Zagreba. Vikendica je od drveta, a sastoji se od spavaće sobe, wc-a i kuhinje. Ima i parkirno mjesto te zasebni natkriveni dio s roštiljem, dvije klupe i velikom terasom. Prodaje se za 15 tisuća eura, a za ozbiljne kupce je moguća i mala korekcija cijene.

4. VW Passat CC

Ovaj atraktivni VW Passat CC iz 2009. godine je izvana i iznutra u odličnom stanju i definitivno ga vrijedi pogledati. Pokreće ga 160 konjskih snaga, ima Highline opremu i odlično je očuvan. Korišten je za poslovna putovanja pa je uglavnom vožen na otvorenoj cesti. Auto je registriran do veljače sljedeće godine, a vaš može biti za 9.900 eura.

3. VW Passat

Tražite li kvalitetni automobil u koji ne trebate dodatno ulagati novac onda je ovo pravi oglas za vas. Passat iz 2007. godine ima 2.0 TDI motor od 140 konjskih snaga i DSG mjenjač, a opremljen je Highline paketom. Registriran je sljedećih godinu, prodaje se za 8.250 eura, a vlasnik kaže da je plaćanje solarno tj. ''lova na sunce''.

2. VW Golf V

Ovaj Golf V 2.0 TDI GT od 140 konjskih snaga je od 2007. godine prešao 186.000 kilometara, a dolazi i s dosta dodatne opreme. Redovno je servisiran i održavan pa ne bi trebalo biti potrebe za dodatnim ulaganjem. Vlasnik tvrdi da je razlog prodaje taj što ide na brod i kupuje novi automobil. Stanje automobila je opisao kao novo, a za ovog Golfa koji je registriran do listopada traži 8 tisuća eura.

1. Kuća u Novigradu

Kada se kuća u Novigradu u prvom redu do mora prodaje za 45 tisuća eura onda je jasno da imamo hit oglas tjedna. Lokacija je jednostavno savršena i cijena je jako povoljna, a nije ni fiksna. Kuća je velika 50 metara kvadratnih i sastoji se od boravka s kuhinjom i kupaonicom u prizemlju te sobe s kupaonicom na katu. Izgrađena je još u 19. stoljeću i jedna je od prvih kuća u mjestu.  

Pročitajte više