Na Dan žena krcate dvorane diljem zemlje: Šerifović napunila Arenu, Rozga Višnjik...

Foto: Mario Poje/Bojan Zibar/Dario Horvat/Zvonimir Barisin/Matija Habljak/PIXSELL

DILJEM Hrvatske Dan žena obilježili su koncerti u (krcatim) najvećim dvoranama u zemlji.

Marija Šerifović u Zagrebu

 

Arenu Zagreb napunila je Marija Šerifović koja je na koncertu ugostila hrvatskog glazbenika Matiju Cveka. "Ovaj momak vam je super. Ako se pita sredovječnu ženu od 39 godina, među top tri muška vokala u državi. Ja rijetko snimam duete pošto nemam s kime, ali sam njega zamijetila još prije dvije godine", rekla je srpska zvijezda.

Zahvalila je Zagrepčanima na podršci.

"Biti ovako drugačiji na Balkanu nije bilo lako, hvala što starite i sijedite sa mnom. Nadam se da će sljedećih 20 biti jednako zabavno jer s 58 idem u penziju", poručila je.

Jelena Rozga u Zadru

Zadarski Višnjik je napunila Jelena Rozga.

"Presretna sam što sam s vama na ovaj tako poseban dan. Večeras slavimo upravo vas, moje drage, snažne, hrabre, predivne žene! Srce mi je puno kada u publici vidim majke, bake, žene, sestre, kćeri, supruge, prijateljice, ali naravno ne smijem zaboraviti ni gospodu koja su večeras ovdje s nama, što zbog mene, a što zbog svojih boljih polovica! Lijepo je konačno biti u mojoj Dalmaciji, među mojim Dalmatincima...", poručila je s pozornice.

Rišpet u Splitu

U dvorani Gripe nastupala je skupina Rišpet. Ivo Amulić u jednom se trenutku spustio među publiku zbog čega je nastao delirij, a gost im je bio Jole.

Zdravko Čolić u Varaždinu

Prepuna varaždinska Arena na Dan žena dočekala je Zdravka Čolića. Ulaznice za taj koncert rasprodane su mjesec i pol dana unaprijed, i to u samo pet dana. Zbog velikog interesa Čolić će u Varaždinu nastupati i u subotu.

Pročitajte više