Najveće ljubavi Heatha Ledgera prekinule medijsku šutnju

BIVŠA supruga pokojnog Heatha Ledgera prekinula je medijsku šutnju i časopisu Interview otkrila okolnosti njihovog razvoda te ispričala kako se nosi s gubitkom životne ljubavi i oca male Matilde. "Bio je nevjerojatno talentiran i u svakom je projektu bio potpuno predan. Nikad nije znao granice", rekla je, a oglasila se i Ledgerova bivša djevojka Naomi Watts, otkrivši da je preminuli glumac najviše od svega volio - šah.

"Tek se nakon njegove smrti otkrilo kako je bio jako ranjiv. Ljudi su mislili svašta o njemu, a ja sam u početku shvatila kako on zapravo nosi masku, a duboko u sebi je jako osjećajan. To se najbolje vidjelo u njegovim ulogama, iako je na vani ostavljao dojam snažnog muškarca", rekla je Michelle Williams o svom bivšem suprugu Heathu Ledgeru, koji je nije spomenuo u oporuci, jer ju je pisao puno prije njihove ljubavi. Legderova obitelj izjavila je, pak, kako će se pobrinuti za Michelle i djevojčicu Matildu.

Mlada glumica izjavila je kako prolazi kroz najteže razdoblje u životu, a oduvijek je, kaže, bila svjesna Legderove borbe s nesanicom, koja ga je i dovela do uzimanja tableta: "Borio se s nesanicom još otkad sam ga upoznala. Imao je previše energije, nešto ga je stalno tjeralo naprijed i nikad nije imao mira".

Bivša djevojka Heatha Ledgera, australska glumica Naomi Watts, rekla je kako je oduvijek prezirao slavu i nervirao se zbog činjenice da je njegova intima servirana svjetskoj javnosti. "Uvijek je više volio promatrati nego biti promatran. Mrzio je to što zbog medija ne može normalno živjeti, ali uvijek je duboko u sebi uživao zbog činjenice da je njegov nevjerojatni talent prepoznat", rekla je Naomi i dodala kako ju je tragedija toliko pogodila da danima od plača nije mogla izaći iz kuće.

D.K.

Pročitajte više