Najvruća scena na Netflixu? Gledatelji ne prestaju pričati o 18+ prizoru u hit seriji

Screenshot: Netflix

SCENA iz Netflixove hit serije Bridgerton među glavnim je temama na društvenim mrežama. 

Riječ je o sceni seksa dvoje likova, Simona i Daphne, koja se odvija u knjižnici, točnije na ljestvama u knjižnici i koju mnogi već nazivaju jednom od najvrućih scena u Netflixovim projektima dosad.

"Otkud im pravo napraviti da ta scena izgleda tako dobro? Sad želim živjeti u takvoj kući i doživjeti takav seks", "Nakon ove scene mogu samo reći da želim u kući imati knjižničarske ljestve", "Scenaristi su za tu epizodu imali samo jednu ideju - napravit ćemo epizodu o seksu", "Čini mi se da moram opet to pogledati", komentiraju tviteraši vruću scenu hit serije.

A ekipu na Twitteru dodatno je oduševila informacija da je vruća scena ujedno bila i prva scena koje su glumci Phoebe Dynevor i Rege-Jean Page snimili zajedno.

Premijera serije bila je na Božić, a prve prognoze govore da bi to mogla biti peta najuspješnija serija na Netflixu svih vremena. Netflix je nakon premijere objavio da očekuju da će u prvih 28 dana tu seriju pogledati čak 63 milijuna kućanstava.

Serija je inspirirana serijom romana Julije Quinn, a prati najstariju kćer moćne obitelji Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) i njene doživljaje na londonskoj sceni, na kojoj je najvažnije dobro se udati. Regé-Jean Page, koji je utjelovio vojvodu Simona Hastingsa, već se spominje kao nasljednik Daniela Craiga u franšizi o Jamesu Bondu, a scene seksa već u prvim epizodama osvojile su gledatelje.

Pročitajte više