Najzanimljiviji prvi i posljednji celebrity tweetovi

KAD je osnovana prije šest godina, društvena mreža Twitter nije djelovala obećavajuće: na nju su se mogli napisati samo statusi, a pitanje "Što radiš?", koje nam je Twitter postavljao nije djelovalo previše zanimljivo. Ipak, nakon nekoliko godina, Twitter je prikupio zavidan broj aktivnih članova, preobrazio pitanje u "Što se događa?" i osvojio nas mogućnošću da slijedimo svoje omiljene zvijezde i u svakom trenutku znamo što misle i što rade. Povodom šeste godišnjice ove popularne društvene mreže, odlučili smo vas počastiti nekim od najzanimljivijih prvih i posljednjih tweetova popularnih likova iz celebrity svijeta.

Prvi celebrity tweetovi:

Ashton Kucher

"Radim stvari, u principu, izmišljam stvari, uglavnom priče, nešto između razmišljanja, snova i akcije."

Oprah Winfrey

"Živi svoj najbolji život."

Tom Hanks


"Ja sam onaj glumac iz nekih filmova koji su vam se svidjeli i nekih koji vam se nisu svidjeli. Nekad sam u super, formi, nekad nisam. Hej, moraš živjeti."

Britney Spears

"Britney je, kujo!"

Charlie Sheen

"Rođen malen. Sada sam ogroman. Pobjeđuuujem! (nezaposleni pobjednik...)"

Lady Gaga


"Čudovište čudovište"

Bill Gates

" Dijelim kul stvari koje učim kroz dobrotvorni rad i svoja zanimanja..."

Posljednji celebrity tweetovi:


Whitney Houston

Posrnula pop diva nije imala mnogo pratitelja na Twitteru, a objavila je samo 5 tweetova u kojima uglavnom moli fanove da postanu njezini pratioci. Zadnji tweet uputila je Jaz Davis napisavši: "@trulyyoursjd, da ja sam prava Whitney."

Heath Leger


Tragično preminuli glumac napisao je: "Znam da je Terry Gilliam u posljednje vrijeme imao lošu sreću, no znam da će film "The Imaginarium Of Doctor Parnassus" biti super!"


Elizabeth Taylor

Glumačka diva Elizabeth Taylor umrla je u 79. godini, a posljednji Tweet posvetila je - Kim Kardashian. Naime, Elizabeth je na svoj profil stavila link na svoj intervju sa Kim koji je objavljen u Harper's Bazaaru i oduševljeno napisala: "Moj intervju s Kim je izašao u Bazaaru!". Ipak, jedan od njezinih najzanimljivijih tweetova objavila je nekoliko mjeseci ranije kada je prkosno izjavila: " Čula sam da se održava casting za glumice koje će glumiti mene u filmu o Richardu Burtonu. Nitko neće glumiti Elizabeth Taylor osim Elizabeth Taylor!"

Heavy D.


Heavy D., poznati reper koji je preminuo u 44 godini života, bio je pozitivan do samog kraja pa je svojim fanovima uputio tweet: "Budi inspiriran!"

Vernon "The Viper" Forrest

Neki su svoje posljenje "tweetove" posvetili barenju, pa je tako poznati američki boksač Vernon "The Viper" Forrest svoju posljednji poruku uputio tenisačici Sereni Williams. "Što ima, strankinjo, dugo se nismo vidjeli.", napisao je. Dan nakon toga ubijen je na benzinskoj crpki.

Pročitajte više