Najzgodniji doktor na Balkanu je došao na more u Hrvatsku

Foto: Instagram

VASILIJE Vujović, po mnogima najzgodniji doktor na Balkanu, pa i svijetu, došao je u Hrvatsku na more. Sudeći po njegovih fotografijama, Vujović obilazi hrvatske otoke, a do sad je objavio slike s Hvara i Korčule. Zgodni Srbin posjetio je i Dubrovnik, a na posljednjoj fotki citirao je stihove Oliverove pjesme Oprosti mi pape.

"Sad razumin tebe/gledan tvoju sliku/gledajuci sebe", napisao je Vasilije.

Inače, Vujović je plastični kirurg iz Cetinja koji živi i radi u Beogradu, specijaliziran za rekonstruktivne, plastične i estetske kirurgije. 

Na svom Instagram profilu Vujović ima više od 200 tisuća pratitelja, od kojih su dobar dio žene. To ne treba čuditi jer Vujovića je još 2017. godine britanski Daily Mail proglasio najseksi doktorom na svijetu. "Čovjek se mora naučiti nositi s tim, mora se oduprijeti iskušenjima", rekao je tada za srpski Telegraf. 

Zgodni doktor u slobodno se vrijeme bavi vježbanjem i planinarenjem kako bi ostao u formi, a pratiteljice ga za to nagrađuju desecima tisuća lajkova na društvenim mrežama. Inače, Vujović je oženjen i ima sina, no to ne sprječava brojne obožavateljice da mu u komentarima pokraj njegovih fotki ostavljaju laskave komplimente.

Pročitajte više