Nakon deset godina Paola Valić vratila se na televiziju, evo što sad vodi

Foto: Instagram

DESET godina otkako je otišla s televizije Paola Valić Bekić vratila se na nju.

Odnedavno vodi rubriku "Mamine drame" u InMagazinu Nove TV, a u njoj ugošćava poznate majke s hrvatske javne scene. S Paolom će one progovoriti o izazovima i problemima s kojima se susreće gotovo svaka majka. Među onima koje je dosad ugostila su Martina Tomčić, Pamela Ramljak i Ana Vilenica.

Nakon što je godinama živjela podalje od svjetla reflektora, bivša pjevačica odlučila se vratiti na scenu. Najprije je lani sudjelovala u emisiji ''Tvoje lice zvuči poznato'', a sad se odlučila posvetiti poslu u svojoj struci.

Posljednjih godina radila je kao voditeljica na jednom zagrebačkom radiju. Prije dvije je godine diplomirala novinarstvo na zagrebačkom Fakultetu političkih znanosti. Također, prije osam godina se udala te prije šest godina rodila sina Benjamina.

U slobodno vrijeme piše blog na kojem piše o svom svakodnevnom životu i poslu, ali otkrila je i detalje o svojoj borbi s ovisnošću koje se riješila nakon što je bila u komuni. 

Paolu mnogi pamte i po turbulentnoj vezi s bivšim stanarom Big Brothera Krešom Jengićem koji je u povijest popularnog reality showa ušao nakon što je pobjegao preko ograde.

Pročitajte više